Äntligen!!

hej alla!

Alla namn på personer har ändrats eller förkortas för att skydda de oskyldiga. Mig alltså.

Jag är glad idag! Är ni glada? Jag är glad, för jag har slutat skolan och fått mina betyg. (Hurray) Väldigt skönt måste jag säga.dock känns det lite tråkigt att inte kunna träffa klassen (okej,de flesta i klassen. långt ifrån alla) på typ...två veckor? Det är ju nästan en evigehet!  nästan var ordet.

Men, det bästa med det hela som verkligen piggar upp är ju såklart JULAFTON som närmar sig allt fortare! julklapparna får vi inte glömma heller!  Jag undrar vad jag kommer få? Blir det den M.J-väskan som jag nämde i ett tidigare inlägg? Eller, (kors i taket) blir det en flytt till Värmland?! Jag har ingen aning, men jag vet dock att julen 2008 blir en av min korta/långa livstids bästa julafton någonsin!

Snart är det även nyår. Hjälp, jag som inte ens köpt min partyblåsa än! Åh, panik...eller inte? En person som jag (världens coolaste, mest inflytesrika och viktigaste tjej) kan alltid dra nytta av sina privelegier (stavning?jaja, shit the same). Ni kanske undrar då- vilka är Ggs privilegier? Jag antar (och hoppas för jesu namn) att ni vet vad privilegier är för något (?) , dock känner ni nog inte till mina, speciella privilegier. Men ta det lugnt, det gör inget. Det är inte många som känner till dem ändå. Knappt jag själv, haha! 
Mina privilegier innebär följande iaf:  medlemsförmåner, inbjudan (VIP såklart. glöm inte det) till stans coolaste fester och gåvor från diverse exklusiva märken och företag, är exempel på saker som tillhör min vardag. (hallå, jag lever ett jetsetliv?) För er tillhör de enbart era drömmar och tankar. Förstår ni vad jag menar? Åh, skönt att ni är så förstående. (och iaf lite avundsjuka...) Då förstår ni också att hitta min klänning till nyår blir väldigt enkelt. Jag vet dessutom redan vad jag vill ha för klänning :











Hahaa! Trodde ni verkligen att jag skulle avslöja det?


Observationer
Jag tänkte förtydliga några saker i dagens observation. M som ni känner till, har jag lyckats använda som namn för två personner (OMG). Jag tänkte därför göra såhär, ett litet protokoll över de mest populära personnerna som jag observerar:

M -
Tjejen som aldrig lämnar sitt älskade hus. Därför är det extra roligt att blogga om henne...
M.ID - Den dödligt snygga killen som jag har en crush på.
S - Killen som förstör/frälser (varierar) mitt liv med sin oemotståndliga charm! Dock vet ingen av er vem det är.
L - Mitt hatobjekt.
L.G - Sportnörden i min klass. Dock förekommer hon inte så mycket i min blogg, ännu iaf. Kanske en favorit så småningom?
I - Nu glasögonförsedda tjejen i min klass. En av mina älsklingar när det gäller observationer och skvaller.
I-M - Ännu en tjej i min klass. Också älsklingsfavorit.
A - Henne har jag inte presenterat för bloggen än, men hon är ytterligare en tjej i min klass (Nej, jag går inte på flickskola). Älsklingsfavorit så småningom hoppas jag.
P - Mr.loverboy of I-M.
B - Nykomling i "gänget". Lite galen men oerhört trevlig och rolig tjej. Hästnörd också...


Så, det var nog alla och det var dessutom allt för denna gången!

Åh, jag glömde nästan : Om jag mot alla odds inte skulle blogga innan nyår så måste jag önska er
God jul & Gott nytt skvallerår!

Puss på det, jag vet att ni älskar mig!

Gossip Girl

Förlåt (igen)

hej alla!


Kära läsare, var ska jag säga? Räcker förlåt? Hoppas det. FÖRLÅT! Min lathet den senaste veckan går inte att ursäkta(Som vanligt,jag vet men ni ska veta att jag försöker i alla fall.) yeah right...

Nej, nu tycker jag vi glömmer det. Jag lovar, jag ska försöka att blogga lite oftare men jag kan inte hjälpa att jag har ett så hektiskt och fantastiskt liv!  hah!

Liten kort uppdatering från mitt underbara liv

- Förra tisdagen samlades alla Hovåsskolans nior för att njuta av god mat (knappast), dryck och musik  i skolans matsal, La Bamba. Mäktigt namn, eller hur? Jag pratar såklart om Hovåsskolans Nobelfest. Och snälla, ni som inte blev inbjudna-bli inte ledsna eller avundsjuka!  För det festen är bara till för Hovåsskolans elever och den var inte speciellt rolig ändå. Ta mig på orden...
Dock inträffade en ganska rolig, fast ur Ks synviknel ganska pinsam och förnedrande incident. Som traditon är det dans efter middagen; Först vals sen fri dans.I år var det såklart inga undantag. Kungen och drottningen inledde och följdes sedan av många danssugna tonåringar. As if att de var "danssugna" men who cares...   Efter en stund samlades mina kära skolkompisar runt om i en ring för att bevittna en mycket pinsam incident. Det var K och det var kungen. I en dans. De susade vilt genom dansgolvet utan att ta hänsyn till Ks ack så vackra men ömtåliga klänning. Helt plötsligt åkte ett av hennes axelband ner och vipps så skymtade man en vit bh. Och som om inte det vore nog, bhn åkte också ner och vipps så fick man sig en "boobflash". kors i taket tänkte jag när jag vände mig om för att återvända till mina kära väninnor...

Som sagt, det blev en kort uppdatering.

Observationer
Tillbaka till Nobelfesten 2008. Klockan är strax efter fem, vi har precis satt oss till bords. Då, viskar min kära kompis L-G (L är redan upptaget så L-G får hon heta istället) i mitt öra att utanför står det två killar som inte får komma in i bamba. De är nämligen...fulla! Jösses, tänkte jag när jag nyfiket frågade vilka det var. och kort i taket (!) så häpnas jag ännu en gång (not)!Det var ingen mindre än vår käre "Kola" och hans coola kompis V.B aka "Partille"! Iaf, jag som så många andra (typ alla) tycker det är mycket komiskt, dock förstår jag inte varför? Varför bry sig om att supa sig full på en veckodag? Jag menar, ingen annan är full på en tisdag och varför i jesu namn bli det i skolan?!  Ett mysterium för mig. Har ni några tankar eller resonemang så please, be my guest!

Kära läsare, nu är jag trött. Riktigt trött. Att slappa framför tv visade sig vara fysiskt ansträngande, så nu lämnar jag er ännu en gång åt ert öde. Gör inget dumt!

Ni älskar mig, jag vet

Gg


je t'aime

Hej alla!

Är jag inte duktig? jag bloggar hela tiden! nästan iaf.

Läsare, idag har jag ett uppdrag till er; för att göra min blogg ännu mer fantastisk än vanligt, ber jag er att kommentera (ni behöver inte uppge namn) här på bloggen och säga vad ni tycker att jag ska skriva om. Kanske vill ni höra mer om mitt fantasiska liv, eller om de andra på Hovåsskolans lite mindre fantastiska liv? Ni bestämmer!

Toppen,då har jag fått sagt det! Då kan vi fortsätta...

Eftersom jag inte har något viktigt att säga idag blir det mest struntprat. (som om jag på den här korta bloggperioden har sagt något vettigt...)

Okej, även jag är tonåring. jag är kär. I människor måste jag då tillägga så det inte blir några förvirringar här, det vill bi ju inte ha...Men Visst, vadå då?säger ni, och det tycker jag med egentligen. vad är det för speciellt med det? i mitt fall är det faktiskt speciellt. det finns ett problem, ett litet ynka problem- jag är kär i för många killar! Förstår ni människor hur jobbbigt det är?!
Först vår omtalade S. Han är ju ett ämne i sig...men sen tillkom en viss M, och sen tillkom herr C B-F, och sen söte W L osv...listan kan göras lång om man säger så. Men såhär har det alltid varit med mig. jag blir alltid kär i flera pojkar samtidigt. (BIG "åh nej")
men jag menar, var ska det här sluta? Jag menar, lilla (eller store egntligen, har är ju fyra år äldre!) herr C B-F har jag ju faktiskt aldrig träffat! helt stört, men det är så jag är. det är en den av min oemotståndlig charm! bli inte för avundsjuka nu- alla kan inte vara perfekta!

Observationer
Har inte mycket att säga här heller mer än att vi har fått ett nytt observationsobjekt : B. Denna skojiga figur hittar vi bland alla fjortistöntar i arbetslag 6 på Hovåsskolan. B är dock inte en av dem. Hon är otroligt mycket mosatt fjortis. Hon är...vad vi normala skulle kalla för "normal". Iaf, kvällens enda och första okbservation om B utspelar sig för några veckor sen. Jag har inte alla snuskiga detaljer som jag vet att ni gillar men det jag faktiskt vet är att hon fick en väldigt annorlunda och ganska förnderande (ur hennes perspektiv. själv tycker jag det är ganska komiskt) present av en viss "Kola". Kan ni göra en vild gissning?
Åh, ni kan ju!
Just det, ett par kalsonger! Vem är så fantasilös att han/hon slänger ett pat underkläder på offrets väska? Han kunde gjort så mycket bättre....

Det var allt för idag, klockan har slagit Twlight!

Puss på er

GG

Förlåt kära läsare

Hej alla!

Förlåt! Jag vet att jag inte bloggat på ett halvt sekel (typ) och jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det finns inga ursäkter för min lathet , hehe...

Som gengäld tänkte jag köra ett extra långt observationsinlägg idag (om jag orkar)   Men först lite funderingar och tankar kring jul och all dess glans...

Julen. För mig är det nästan lika roligt som födelsedagar. (Min födelsedag alltså) Jag älskar stämningen, jag älskar snön och jag älskar framför allt paketen!!
Undrar vad jag får i år?  kanske blir det den där Marc Jacobsväskan jag har spanat in som skulle får varenda kotte i Hovås att tappa hakan?! Hmm...eller en flytt till ett visst internat? Jag tror ni vet vilket jag pratar om. Om inte...tja, då är det synd om er..

I alla fall, julen är härlig. Den är härlig fram till första januari. Då är allt över och då vill jag ha vår! Jag avskyr "mellantiden" (Januari, Februari, Mars)!  Allt är bara grått, trisst och åter grått... Det är som om vädret inte riktigt kan bestämma sig; ska det vara vinter dvs kallt och snö överallt, eller ska det vara ett höstliknande väder? Ush säger jag bara!

Men, tillbaka till december (tiden före jul) :  
Tjejer, it's time! Med det menar jag, Dags att spana in alla nyinkomna partyblåsor från våra diverse olika älsklingsmärken! Snart tar de slut, och finns det något mer rogivande (eller stressgivande,beror på hur man ser det) än att köpa för tidiga julklappar till sig själv eller till någon man håller kär?  Svaret är nej.
Jag föredrar julklappar till en viss person som bara jag håller kär. Kanske har ni redan gissat vem det kan vara? Bra, då slipper jag berätta för er..

Nu allesammans, är det dags för...

Observationer
En viss C sågs efter hårt festande på Lb konka på stora plastsäckar fulla med halm och hö. Är det den växande kaninfarmen som får stackars C att gå ut i friska luften? Stackars liten då...
Nu glasögonförsedda I kom som vanligt nu förtiden försent till skolan, både i måndags och tisdags! Hon sågs vänta vid busshållsplatsen, något trött och sliten. Undra vad hon har för sig på kvällarna, som gör att hon kommer i säng för sent och inte orkar gå upp på mornarna? Kanske tänker hon för mycket på en viss A? Vem vet? Ms observation är något annorlunda. Eller rättare sagt, det finns ingen observation om M. Hon har inte setts utanför sin dörr på en väldigt lång tid. (Undantag när hon rastar sin hund) När ska hon äntligen komma ut ur garderoben och bevisa för omvärlden att hon INTE är en plugghäst? Jag vet att hon inte är det, men det går rykten som jag helt enkelt inte kan rå för...

Jag har fått färska rapporteringar om en viss I-M. Stackaren, hon har det inte lätt. Hennes soon-to-be-boyfriend P är en mes! Mer kan jag inte säga...

Mina älsklingar, klockan har slagit Desperate-Housewives och det är dags att säga god natt för den har gången!

Puss och kram
Gg


RSS 2.0