julstök

hej alla!

visst är vädret underbart, såhär lagom införr första advent? regnet öser ner och himlen har antagit nyansen av en sjaskig askgrå färg. mysigt eller vad?

här hemma, i mitt ENORMA hus, är det julpyntning på gång. ljustakar konkas fram och tillbaka, doften av pepparkaka och lussekatter sprider sig likt svininfluensan i en snabbt takt och stämningen är på topp! inte blir dagen sämre när jag igår kväll erhölls 800 SEK från vår älska-att-hata-R. hon tyckte att jag hade fötjänat lite exktra kosing för all den stämning jag har spridit i stallet .bland annat till våra böfanraned usarosngn! livet är allt bra härligt ibland?

idag är det lördag. veckans näst heligaste dag! tyvärr har drottningen av part-ey inga planer för ikväll. troligtvis tänker hon spendera den hemma tillsammans med B&J, LOW o T.B. what a life, sucker!

själv, tänker jag-HÄRSKARINNAN av partY, spendera den... tja, var tror ni? på nattklubben? på hotellsviten? i badkaret? eller kanske rent av, i SÄNGEN?

haha, där fick ni er en funderare allt....

Observationer
Det har väl inte undgått någon att S.R.G firar sin julfest här i dagarna hoppas jag? på onsdag går den av stapeln och min magkänsla säger  att den kommer bli en fantastisk kväll! och för er som tror något annat-min magkänsla har aldrig fel...

och när vi nu snackar om den här julfesten. på julfesten är det tradition att alla ettor och några treor dansar folkdans. ja, kära läsare- jag ska dansa. jag ska dansa och jag ska briljera. det kommer knappast bli svårt för er att känna igen mig då ni bara behöver se på dansparet som utmärker sig mest.
till folkdansen kommer jag bära en sagolik folkdräkt, prydd med blommor av olika slag tillsammans med ett underbart förkläde till. vilket landskap jag har?

that's a secret i will never tell...

xoxo

GG




mr.k

hej alla!

den här dagen har varit underbar! skola klockan nio, sedan hål till två! nice huh? under dessa timmar har mycket hunnits med. en kändis har bland annat spanats in! (nej, jag talar inte om mig själv)

nu är det dags för matte. matte, matte, matte. varför? matte är seriöst guds straff till mänskligheten! det finns absolut inga fördelar med det....(right!)

eftersom jag har prov imorgon och egentligen borde plugga, tänkte jag upplysa er om att...


JAG ÄLSKAR MR.K!!!

night night

xoxo

gg


skit under naglarna

hej alla!

idag är det exakt sju dagar tills första december!! tänk vad tiden går fort...

i alla fall, idag är det dessutom en tisdag. en vanlig tisdag, det vill säga först var det skola från 8.20-14.00 och sedan stallet resten av eftermiddagen/kvällen. i stallet var det avslutning för den barngrupp som jag, och J har startat. JÄVLA SNORUNGAR, säger jag bara!!!

Herregud, sen när blev småbarn, dvs barn under sex år, uppkäftiga mot äldre människor? Åh herre, jag tål dem inte. tack o lov att lektionerna är slut nu, det här var så inte värt det. bättre blir det inte heller när man inte får någon lön för sitt arbete?!

Observationer
"...och gud skapade kvinnan". Mannen då? 
vem skapade honom? Gud? I don't think so.
      Kvinnan är perfekt, i alla dess olika skiftningar. Hon är vacker, sexig men samtidigt intelligent. Mannen däremot, den är allt bra knepig. Jag menar, (vissa, observera vissa) vissa killar är sunkiga, äckliga och allmänt dumma. Jag pratar såklart om J.B!! Han är precis allt det jag har pratat om. Det lusitga i den här historien är att vår älskade skandaldrottning C ska infinna sig tillsammans med denne herre på ***s årliga folkdans! HAHA! Vissa har tur här i livet...

Och som om det inte vore nog, vår nya toyboy, Mr.K ska även han infinna sig vid denne tillställning. Tänk, kvinnan som får äran att dansa med honom kan skratta sig lycklig. Som tur är vet jag redan vem det är, men kommer jag berätta för er, mina älsklingar?

 

Oh no no, cause that's a secret I'll never tell!

xoxo

Gossip Girl




no...don't. he's mine!


måndagen den tjugotredje november tjugohundranio - dagen d

hej alla!

jag har bestämt mig. äntligen! jag ska inte lägga ner bloggen. nu tänker ni säkert: va? hade hon ens planer på det? my gosh! men vänner, frukta inte. jag ska inte lägga ned den...

det har ju gått ganska trögt på sistone vad gäller bloggandet. jag tycker att det är oerhört roligt att blogga, men tiden finns inte alltid där. dessutom har jag inte allt saftigt skvaller som ni vill ha längre, men lugn bara lugn. jag ska återfå min makt!

tills dess tänker jag intrikta mig på lite annorlunda saker, här på bloggen alltså. jag kommer skriva mer om känslor, skola (ja, jag går faktiskt i skolan. kors i taket!) och ja, andra vardagssaker i mitt fullspäckade liv. jag kommer såklart att behålla modet, modellerna och kändisarna i bloggen, men vardagsskvallret om hovås töntar kommer för ett tag att helt uteslutas ur bloggen.

kära läsare, ni som bli upprörda; hör gärna av er! men...

it's my way, or the high way b**ch! ;)

xoxo

gg


reform


There's a Possibility,
There's a Possibility,
All that I had was all I'm gonna get.

MMMMMMMMMMMMMM...

There's a Possibility,
There's a Possibility,
All I'm gonna get is gonna be yours then
All I'm gonna get is gonna be yours then.

So tell me when you hear my heart stop, you're the only one that knows! Tell me when you hear my sobbing, there's a
possibility I wouldn't known.

MMMMMMMMMMMMM...
MMMMMMMMMMMMM...

Know that when you leave,
Know that when you leave,
Don't worry about me, I follow where you lead.
Don't worry about me, I follow where you lead.

So tell me when you hear my heart stop, you're the only one that knows! Tell me when you hear my sobbing, there's a
possibility I wouldn't know. So tell me when my crying's over, you're the reason that I'm crying. Tell me when you hear me
falling, there's a possibility it wouldn't show.

MMMMMMMMMMMMMMM...
MMMMMMMMMMMMMMM...

Don't worry about me, I follow where you lead.
Don't worry about me, I follow where you lead.

MMMMMMMMMMMMMMM...
MMMMMMMMMMMMMMM...
MMMMMMMMMMMMMMM...
MMMMMMMMMMMMMMM...







RSS 2.0