twilight i mitt hjärta

hej alla!

Idag var NK super, bortsett från en viss X !   Jag fick jobba med en käck kvinna vid namn C. Mycket trevligt.
Det mindre trevliga var X.Jag vet inte vad hon egentligen heter, därav namnet.
Iaf, hon är utan tvekan en av de mest otrevliga männsikor jag någonsin träffat! Idag tex. så sitter jag på en stol och jobbar. inget mer. jag jobbar. så kommer hon, X alltså,  spatserande i sina piratliknande maskeradstövlar och säger till mig:

X:
Du, det är inte okej att sitta på stolen!! Hon spärrar dessutom ögonen i mig. (Tips, Tänk på en viss D )
Jag:
(mycket förrvirrad över påhoppet som kom från ingenstans) ehh....va? eller jaha.
X: DET ÄR INTE OKEJ! Spärrar in ögonern i mig ännu mer. Gud....

Konversationen (om man nu kan kalla det för en konversation) avslutas ungefär där eftersom hon sedan spatserade iväg till doftavdelningen...

Det är svårt att beskriva situationen i ord så jag förstår om ni inte riktigt föstår eller tycker som jag, att hon var otrevlig och dum i huvidet. Men jag tänker inte ta åt mig, hon ska banne mig få smaka på sin egen medicin! :)

Något som väger upp mitt lilla argoryck (hehe) är TWILIGHT! Åh, jag är lycklig, för jag har biljetter till filmen! Åtta stycken för att vara exakt. Och dessutom finns ju massa reklamaffisher ute på bloggen- wiiie! :D

Här kommer dessutom några länkar till trailernoch en av scenerna :
http://www.youtube.com/watch?v=k1GbukZnl1Y
http://www.youtube.com/watch?v=Pgtdwzh1aOQ

Jag är dessutom kär...i edward cullen. eller robert pattinson som han egentligen heter. Åh, han är så snygg! 

Kära läsare, som ni kanske märkt är det inget vanligt inlägg idag. idag är en nongossipdag idag,  alltså inga observationer eller skvaller. tråkigt kanske, eftersom det är mitt huvudämne i bloggen men jag orkar inte idag. det är jobbigt att åka in till stan...

Jag vet att ni vet att jag vet att ni vet att ni älskar mig!

Gossip girl


TWILIGHT- LÄNGTAR!

Jag älskar Hovåsskolan!



hej alla!

Alla namn på personer har ändrats eller förkortas för att skydda de oskyldiga. mig alltså

Jag vet att jag skrev relativt nyss (ni kanske inte tycker det men jag har faktiskt ett otroligt intressant liv utanför datorn) , men jag kan inte låta bli att berätta om mitt nya älska och hataobjekt - S.  Och nej, det är inte den S ni är vana vid, för henne lämnade jag kvar i NY. (Hehe, ond som jag är!)
Detta är en nykomling i min samling. Det är en kille. dödligt snygg. Mer än så kan jag inte säga. Jo, att jag gillar honom kan jag också säga, men jag antar att ni redan listat ut det, smarta som ni är!

Iaf, denne S är väldigt trevlig på alla sätt och vis. Han är tom för trevlig. Mot mig, mot alla. mot alla fjortisar! Detta är ett stort problem, eftersom jag i stort sätt är allergisk mot fjortisar. Specielt en viss L. Jag tål helt enkelt henne inte! och ser man på, precis när jag skriver hennes namn loggar hon in på en viss internetsajt (gissa vilken) . komiskt huh?
När man sitter där, flirtat hejvillt och dundrande med honom, kommer hon och förstör allt.        
inte kul!
saken är den att hon är inte intresserad av just honom, hon är intresserad av alla killar. på hela skolan....typ. hon kräver alltid uppmärksamhet, vilket stör mig något kolosalt!

kära läsare, klockan är 22.00 (nästan). trött som jag är, tänker jag lämna er åt ert öde och ta på mig min nya polarn och pyretpyjamas (jag förstår hur avundsjuka ni är!) och gå och lägga mig. en prensessa behöver sin skönhetssömn, eller hur?

tills dess får ni ha det underbart! kom ihåg, ingenting är roligare än skvaller! så snälla, uppdatera mig genom kommentarer! :)

jag väntar....

xoxo gg

Nu är jag här Göteborg!

Hej alla, hej Göteborg!  Saknat mig?  Jag tänkte väl det.  För säg mig, vad vore en stad som Göteborg, utan skvaller?

Har ni någonsin undrat hur de "utvalda" verkligen lever?  Det ska jag ska tala om för er.  Jag pratar inte om vackra modeller eller näktergalskvittrande sångerskor,  jag pratar om dagens ungdomar. Rättare sagt, Hovåsskolans ungdomar.  De som föddes med en silversked i munnen, och de som inte gjorde det. De av oss som har allt (okej nästan iaf) någon rimligtvis kan önska sig och som dessutom tar det för givet, och dem som inte har det. 

Välkommen till Hovås. Välkommen till Hovåsskolan. Här finns en salig blandning av personligheter, klädsmaker (fy för vissa!) och utseenden.  Fjortisar finns det gott om dessutom. Härligt va?

Observationer
Idag handlar dagens observation enbart om en viss händelse, vilken utspelade sig igår (fredag).  Som ni alla vet ,är skolans luciaträning igång. En lucia skulle krönas och listan var stor över vilka som ville vara med. Till min stora förvåning röstades en viss D till lucia. Jag kan inte säga annat än att jag är mycket förvånad. Av så många söta tjejer väljs D till lucia!? Världen slutar aldrig att fövåna mig.

Kära läsare, det är lördag idag. Vad är speciellt med lördagar? Just det, Party!

Ni vet att ni älskar mig!
Gossip Girl


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0