thank god it's friday

hej mina änglar!
jag ville bara meddela att jag lever, jag är inte död. tur det va?
jag har dessvärre brutit, eller i alla fall fått en spricka i min lilltå. den minst betydelsefulla tån eller hur N?
Jag återkommer lite senare, nu är det stallet som gäller!
Charlie

we now that too much is never enough

God morgon solstrålar! Charlie's in the building.
Hur är läget med er? Jag mår helt okej idag faktiskt, det är lördag och jag kan (för ett tag iaf) pusta ut efter en helvetesvecka i skolan. Jag tror inte ni kan förstå hur mycket det faktiskt har varit och dessutom kommer att bli för tillfället. Ta nästa vecka som exempel; två prov och en uppsats + "vanliga" läxor...
Nice life huh? Men jag antar att det är såhär när man går på en av Göteborgs bästa skolor? Inte?
Idag är det i alla fall inte vilken dag som helst. Idag, klockan 10.00 exakt, släpps en film på...aa film, eller vad ska man säga? Det är i vilket fall.....NEW MOON!!!
Som jag har längat efter denna händelse, jag har till och med varit tillräckligt ivrig så jag har faktiskt förhandsbokat min film som en slags säkerhet att jag inte ska gå miste om den idag eftersom den är så populär och den då antagligen kommer att sälja som smör....
Så det är en bra dag idag. Sen ska jag även se om jag kan fixa nytt pass. Mitt gamla går ut i juni och muttie und mich funderar på att ta en liten avstickare till Wien av alla ställen, lagom till Kristi Himmelsfärd. Mysigt eller vad? Om vi åker dit vill jag  hur som helst besöka den spanska ridskolan! Jag har alltid velat åka dit och titta ända sen jag  fick höra om denna anläggning och eftersom jag är en hästnörd vore det extra roligt..
Jag måste säga, alla ni nya läsare, jag tycker ni har blivit lite dåliga på att kommentera! Kanske kan det ha sin grund i att jag har blivit lite schlapp också men det ska bli bättring på detta...promise
Nej nu ska jag ta min perfekt kropp och masa mig till frukostbordet. På menyn står det jordgubbar (specialimporterade pour moi) och diverse lyxprodukter som på ett vackert sätt ska gynna min morgonstund.
Dagens dresscode (09.36)


Som ni ser får ni lära er att läsa baklänges....

Ha en bra dag!

eilrahC

there's really no excuse

Hej alla!
Jag vet, jag är värdelös nu för tiden på att blogga. Faktum är det att allting i skolan har gått i ett. TA MIG PÅ ORDEN! Men jag lovar, om ett tag ska jag ta nya krafttag och börja blogga ordentligt! Det är ett löfte...
Tills dess, ha det underbart kära vänner! Gör inget dumt och skydda er!
Ooooops, dagen låttips
  • You make my dreams - Hall & Oates. LYSSNA PÅ DEN!
  • Stereo Love -  Edward Maya feat. Vika Jigulina.
PUSS CHARLIE

glamourama tonight

Hej mina små hjärtegryn! Hur har dagen varit? Min har varit toppen; har varit på staden hela dagen, fyndat skinnjacka och kofta (H&M) och sedan har jag faktiskt varit duktig nog o pluggat. Det trodde ni inte va?
Och nu är jag på Jö****** och ska precis äta middag. Sen blir det antagligen Seven med godis till. Jag ska försöka blogga lite mer imorgon men det är så att jag har fysikprov på fredag och det går faktiskt före bloggen. Sorry!
Många pussar och kramar, ha en underbar lördag!
CHARLIE

everything is gonna be alright

Hej alla!
Idag mår jag mycket bra. Rättare sagt- jag mår toppen!
Jag är så glad för imorgon är det fredag och då kan jag slappna av. Helg liksom....
På tal om ingenting; Dr.Bombay, artisten ni vet (?) och Günther, artisten ni vet (haha) är faktiskt.....INTE samma person! Herregud, detta fick jag bevisat för mig IDAG! Här har jag liksom gått och trott detta...ja i i alla fall sex år! Haha vad stum man blir när man får något så viktigt som detta slängt i ansiktet liksom!
Även om jag mår bra idag så har jag lite tappat blogglusten så jag sätter faktiskt punkt för idag. Jag ska försöka skriva mer imorgon, lovar!
Pussar /charlie

i'm a big big girl

Hej alla!
Jag vet inte vad det är, men jag är trött. Jag är arg och ledsen på samma gång dessutom. Kan inte sätta fingret på vad det beror på heller men jag känner mig bara sån.
Därför lär det tyvärr inte bli någon mer bloggning för idag.Ska träna kl. sex hade jag tänkt, sen hem och äta middag och till sist....sova!!
Många kramar/ En trött Charlie

viva la pop

Hej alla vänner!
Nu är jag hemma från skolan och ska alldeles strax hoppa in i duschen. Skolan var helt okej idag, fick lite huvudvärk i slutet så jag åkte hem en stund tidigare.
Orkar inte blogga mer nu men kanske skriver något mer senare ikväll.
Puss så länge!
Charlie

Jag hade en gång en båt

Hej alla!
Nu sitter jag i skolan och slutar om cirka en timma. Livet är allt härligt ibland?
Vi hörs senare. Tara, Natalie och 94:an hälsar.
Emma S
PUSS ©harlie

RSS 2.0