sexy love

Åh herre!
Avatar- världens finaste film? Jag vet, jag är typ 5 år efter att säga det men seriöst, kan det bli bättre? Åh jag är verkligen en sann, hopplös romantiker! Nån stans där, långt inne i mig själv har det nog alltid funnits en sån där mjuk sida. Hahaha

Filmen var som sagt väldigt, väldigt, VÄLDIGT bra så jag rekommenderar starkt alla ni som inte sett den; SE DEN! Jag blev verkligen helt såld på den…

 

Nu sitter jag här i min säng igen, den här gången med en godispåse bredvid mig. Min bakisdag börjar allt arta sig nu eller vad säger ni? Men ärligt talat, jag mådde bara dåligt precis när jag vaknade, sen försvann det. Efter träningen var det definitivt borta. Skönt tycker jag för jag var väldigt rädd igår för jag trodde jag skulle må dåligt idag eftersom jag i princip bara drack ett enda glas vatten igår. Slarvig är jag! Skäms!

 

Nu ska jag nog ta o kura ihop mig i soffan med min godispåse. Sen blir det sängen, jag ska banne mig vara utvilad imorgon!

 

Jag måste bara säga tack till alla söta läsare som har börjat kommenterat min blogg. Jag tycker det är fantastiskt roligt! Fortsätt så kära vänner!

Nej nu tror jag inte att jag har så mycket mer att tillägga. Imorgon är det redan måndag, fy och usch! MEN, eftersom man är en tursam person, slutar jag 13.20 imorgon! Skönt…

Avrundning var det ja!

Puss och kram

©harlie

 


paparazzi (i brist på annat)

Hej igen!
Träningen idag var helt fantastiskt! Jag förstår inte varför, jag borde ju egentligen vingla omkring och inte orka med något men alltid efter en fest så har jag alltid mycket energi! konstigt men så är det.
Jag tänkte bara skriva en snabbis för nu ska jag och familjen in till staden och titta på avatar. Jag är nog den sista i Göteborg som INTE har sett den men nån gång måste ju vara den första eller hur?
Jajajajajajaj, nu måste jag gå. Mamma tjatar hål i öronen på mig hahah....


Svar till Maja: Ja du har nog rätt. I och för sig så var ju A-ha ganska populära på sin tid men Donkeyboy är definitivt dagens mest framgångsrika norska band!

Puss till er alla!

CHARLiE

everyday is so wonderful

V Ä R L D E N S   V A C K R A S T E

i cut my way out of control

God morgon kära vänner. Idag mår jag ganska dåligt, eller rättare sagt, jag mår pyton!! Fy jag ska verkligen inte dricka sådär mycket nästa gång om det är på en lördag för då orkar jag inte gå upp på söndagsmorgonen. Men vet ni, här sitter jag! Klockan är 09.10 och jag är redan uppe! Härligt för mig, trots att jag inte mår bra. Jag ska ju faktiskt träna här om en liten stund. Måste förbränna fett efter Åre-resan haha!

 

Festen igår var helt ok. Det var ganska lamt i början, funderade starkt på att typ åka hem igen för jag var helt galet trött! Men, så började ju det roliga livet sedan. Efter själva middagen strömmade det inte lite mer folk och efter ett tag, när man mådde som bäst, hade vi flera roliga stunder! Killarna på festen blev utan tvekan fullast och kunde knappt stå rakt upp. Lite småpinsamt tycker jag då men men, deras liv!

 

Nu sitter jag i min väldigt sköna och inbjudande säng och ska åka till träningen snart. Jag köpte ju ett träningslinne från Nike när jag var i Åre och nu är det dags att använda det för första gången. Det är väldigt fint tycker jag. Limegrönt och allt…

 

Dagens låttips

-       Paparazzi – Lady Gaga. Vet inte varför egentligen, alla här har väl nästan redan hört den men den är bra.                              Den är speciellt bra idag!

-       Ambitions – Donkeyboy. Riktigt, riktigt bra låt! Älskar den!

Nej nu ska jag kasta in handuken och ge mig iväg till Gymnasium. Vi hörs antagligen efter träningen nån gång. Ha det toppen!

 

Charlie


poker face

Voila! En rakare Charlie

Hö hö

j'ai pas vingt ans

Hej ALLA! Vad kul att se nya gäster i min blogg! Välkomna! Som ni kanske ser har jag en, än så länge kanske ska tilläggas, anonym blogg. Men jag funderar på att så småningom lägga upp bilder på mig och så…

 

Jaja, nog prat om mig. Dopet idag var väldigt trevligt. Lille Vincent som ha döptes till var gudomligt söt och han log så sött när prästen lyfte upp honom i skyn. Däremot blev jag smått förvirrad när prästen sa att vi skulle be ”Fader Vår”. Eftersom jag är ungdom (en fräck sådan också. daah?) så har jag lärt mig den ”nya” Fader vår. Men det hade tydligen inte prästen, så när han och resten av församlingen började rabbla var det helt omöjligt för mig att följa med i min egen  bön, TROTS att jag gjorde mitt yttersta för att bara höra min egen röst. Till slut gav jag upp och satt tyst fram tills det var dags att säga ”Amen”.

 

Åh nu är det snart dags för middag + fest hos Erik, en gammal klasskompis. Ska bli riktigt trevligt faktiskt, och flera gamla klasskompisar kanske joinar oss senare ikväll. Trevligt!

Nej nu måste jag byta kläder. Tänker inte gå i en finklänning hela kvällen! Kortkort och höga klackar, precis som alla äckelfjortisar som nu har invaderat älskade Hovås.

Punkt

Charliiiie



alive

Hej alla!
Jag är fortfarande trött. Känns som om denna trötthet aldrig försvinner. Det hjälper liksom hur mycket eller hur ofta jag sover, jag fortfarande lika trött!
Snart sk jag hoppa in i duschen för att göra mig i ordning för dopet. Jag ska tvätta håret och, HÖR OCH HÄPNA, platta håret! Shit det är säkert fem år sedan jag plattade håret sist. Undrar hur jag kommer att se ut..säkert helt creepy, mitt stora, gigantiska huvud kommer jag säkert avancera två eller tre storlekar ytterligare när jag plattar det. Åh, vad har jag gett mig in på?
Jaja, hoppas det blir bra. Ska bli roligt med lite variation i vilket fall. Mina kompisar har ju tjatat på mig hur länge som helst att jag ska platta det men jag har ärligt talat alltid hittat på olika ursäkter för 1: jag tycker det är så omständigt 2: mitt huvud ser enormt ut 3: jag kommer få en annan ansiktsform. Sen tror jag att jag har fler anledningar till att INTE platta håret men de kommer jag inte på för tillfället. Nej jag ska banne mig platta håret.Det får bära eller brista!
Hoppas ni får en fin lördag och om vi inte hörs senare idag så hoppas jag att vi hörs imorgon!
PUSS ChARliE

no glamourama tonight

tja!
jag är trött och arg. arg för att jag inte kan hitta låten som spelas i början av varje glamourama-avsnitt! jag har mina aningar om att låten möjligtvis enbart kan ha skrivits till serien men jag hoppas (som vanligt) på det bästa!
aaaaaarrggghh jag blir vansinnig! jag orkar inte.............
imorgon bär det av till onsala igen. min kusins lille bebis ska döpas. vincent blev det. gulligt namn tycker jag. vad tycker ni?
efter dopet är det middag + fest i hult. ska bli mycket trevligt! kanske slår jag klackarna i taket och låter gossipgirl ta min plats så länge? jag lär ju vara väldigt fräckt bakis på söndag, hö hö!
yeah yeah, måste sova nu innan ögonlocken faller ner av sig själv. puss och kran, ge mig mer än en banan!

cause i'd get a thousand hugs from ten thousand lightning bugs


don't know why

God morgon!

Sovit bra? Det har jag. Vaknade vid halv nio ungefär och kände mig för en gångs skull, utvilad. Det är svårt att beskriva den känslan. Man känner sig otroligt stark antar jag för det är så jag känner mig. Stark och fullständigt övertygad om att jag klarar av precis vad som helst! Härlig känsla eller hur? Önskar man kunde få känna så varje dag…

 

Efter jag vaknade, pallrade jag mig upp och åt en väldigt god frukost: nyttig müsli med äpple och kanel till. Sedan avslutade jag med en croissant! Otroligt gott. Jag tog även fram 2 dl frusna bär som jag ska använda senare. Tänkte göra en smoothie till mellanmål. Det är så grymt gott! Och nyttigt!

 

Efter frukosten vandrade jag runt i huset lite. Betraktade mitt vackra vinterland i trädgården och gosade lite med Simba. När jag är ledig från skolan och är ensam hemma finns det inget roligare än att planera och göra saker ordentligt hemma tycker jag. Då känner jag mig så duktig och ordentlig. Så efter rundvandringen gick jag till rummet. Plockade undan och bäddade sängen ordentligt, vilket innebär att jag vädrade täcke, kuddar och lakan ute innan jag tog in dem och bäddade.

 

Och läsare, det blir faktiskt bättre än så! Efter att jag bäddade min säng, gick jag in i tvättrummet. Där hittade jag, i tvättkorgen såklart, smutstvätt som var kvar sen resan till Åre. Lika bra och tvätta det nu tänkte jag och vipps så var en kull med svarttvätt tvättad och upphängd! Borstat tänderna hann jag med också, OCH plocka fram två frallor och en kanelbulle som jag ska ha med mig senare idag.

För idag ska jag, Reebok, Sheida och Bäver ut på äventyr! Se vi ska åka skidor! Vi ska till och med åka längdskidor! Jag tror nästan jag är den enda i herrskapet som faktiskt gillar att gå på längd men lyckligtvis lyckades jag övertala de andra tjejerna. Vi fick till det så pass att vi ska ha med utflyktsmat, därav frallorna och kanelbullen. Det ska bli så otroligt mysigt tycker jag! Dessutom strålar solen utanför och snön gnistrar så himla vackert!

 

Nu sitter jag här i sängen med datorn i mitt knä. Jag ska börja skriva på min uppsats om ”Iliaden” nu innan jag drar ut i fantasilandet.  Inte så upphetsande kanske. Dock nödvändigt med tanke på att det är redovisning imorgon! *Svälj*

 

Det som lugnar mig är faktiskt Spotify. För nu när jag satte mig vid datorn kände jag ju mig som jag beskrev förut- stark. Glad och lycklig också. Den här morgonen känns precis som en sådan där morgon som de visar i God Morgon-juicens reklam. Solen skiner, god och nyttig frukost, härlig känslan liksom. Så varför inte spela lite feel good-musik då? Precis, och därför har jag tagit tillfället i akt att rikta dagens låttips till….

Norah Jones. Hon har en otroligt skön och avslappnad röst. Jag brukar vanligtvis kanske inte lyssna på henne sådär särskit mycket, men idag känns det helt rätt verkligen! Jag gillar mest hennes mest kända låt ”Come away with med”. Åh jag blir lycklig jag bara tänker på det.

 

Oj vilket långt inlägg det blev idag. Men det får det bli, för jag ville verkligen dela med mig av min supermorgon idag.  För när man mår så här bra måste man får berätta det för någon. Precis som man såklart måste få prata med någon om man skulle råka ha en riktigt usel dag! Det har alla men tyvärr pratar vi människor inte tillräckligt mycket med varandra för att på bästa sätt kunna hantera de jobbiga situationer och känslor som uppstår.

 

Med denna predikan tackar jag nu för mig. För den här gången alltså. Jag ska inte sluta bloggar eller så…

 

Ha en super dag idag läsare! Hoppas ni mår lika bra som jag gör nu, om inte- det kommer en annan dag!

 

Charlie



like a bang bang

Good evening! Idag är det en mycket bra dag. Se, en mycket omtyckt lärare på R** har tyvärr avlidit. Hon dog av långt framskriven cancer och blev inte en dag äldre än 63 år gammal! TRAGISKT!

 

Hemska människa tänker ni då, som precis sa att idag var en  bra dag men kära vänner, jag har svar på tal! Se ännu en gång, denna omtyckte lärare ska begravas imorgon. Inget lyckligt med det egentligen om det inte vore för att i princip alla lärare ska gå på begravningen! Har ni åtminstone G i matte ska ni enkelt kunna räkna ut att

Olycklig död + Sorglig begravning  + Frånvarande lärare = Ledighet för eleverna!

Ja ni hörde! JAG-LEDIG! Baserat på mycket tragiska händelser såklart, men det är otroligt skönt att börja veckan efter lovet med en som lärarna vill kalla ”resursdag”.

Toppen alltså!

Så. Varför inte fira kvällen med godis? Och vänner? Och film?

Nu vet jag att ni är avundsjuka! Jag ska tänka på er losers som behöver pallra era feta arslen till skola/jobb whatever! (Ren skadeglädje)

Dagens låttips

-       Ordinary day – Vanessa Carlton. Mysig låt. Den var med i ”So you think you can dance” Världens vackraste wienervals för övrigt!

 

-       It’s a beautiful life – Ace of base. Haha en jätterolig låt! svensk dessutom.

 

-       In for the kill – La roux. La roux är riktigt riktigt bra och om ni inte redan har lyssnat på ”Bulletproof” som är en personlig favorit- LYSSNA PÅ DEN!

 

And he said take my hand,

Live while you can

Don't you see your dreams lie right in the palm of your hand

In the palm of your hand


It's a beautiful life, oh oh ooo

It's a beautiful life, oh oh ooo

It's a beautiful life, oh oh ooo

I just wanna be here beside you

I just wanna be here beside you

tay until the break of daws

I'm going in for the kill

I'm doing it for a thrill

I'm hoping you'll understand

And not let go of my hand

 

 

Ha en underbar måndagskväll kära vänner!

 

PUSS


sweet home hovås

God eftermiddag!
Är inte vädret härligt? Jag har alltid velat uppleva en nya istid i Sverige!
I vilket fall, nu är jag hemma! Åre var helt fantastiskt förutom att vädret var ...kallt. -20 grader, där går gränsen för mig liksom. Men det var väldigt kul i alla fall, vi åkte mycket skidor och jag har umgåtts mycket med E vilket såklart var sehr gemütlich!
Och nu sitter jag här och ser ut över trädgården. Jesus vad det måste ha snöat den här veckan! Det här är helt ofattbart, att Hovås ser ut som något slags vinterlandskap uppe i Norrland eller nåt. Jaja, jag står fast vid att; Ska det vara vinter vilket det faktiskt fortfarande är!, så ska det banne mig vara snö och inget annat!
Eftersom jag har suttit i bil i nästan sju timmar nu idag, så orkar jag tyvärr inte blogga så mycket mer idag. Jag ska försöka skriva mer när jag har återhämtat mig lite, hehe.
Puss och stor kram till alla mina läsare!
Och stort grattis till oss svenskar för att vi har så duktiga idrottare som har tagit så många fina medaljer i OS!!
TJOHEJSAN/CHARLIE

fight for this love

God morgon.

 

Klockan är halv nio, lördagen den 13 februari 2010. Idag är det första dagen på årets sportlov. Vi ska åka till Åre idag, det kommer bli så mysigt. Att sitta i en bil i ca 6 h. MYS!

Men Åre blir nog roligt. E kommer ju upp så vi ska nog allt få det mysigt!! Åka skidor, äta, film och ja, ni vet!

 

Dagens och vecka 7:s låttips:

-       Fight for this love – Cheryl Cole. Den är faktiskt ganska bra!

-       Ännu en gång; Get up – GROOVE ARMADA- Lär er att älska den gruppen!

-       We are the people -  Empire of the sun. Shetbra!

 

Åh jag kommer sakna bloggen när jag är i Åre. Jag lär ju inte ha något internet så det blir till att leva utan datorn. Buhu!

Nej nu har jag skrivningens motsvarighet till ”tunghäfta”. Kommer inte på något mer att skriva så nu tycket jag att vi avrundar.

 

Ha ett underbart sportlov kära vänner! Hoppas ni får det bra men kom ihåg, jag kommer ha det bättre!

Charlie - eilrahC


Ja, jag är fortfarande fast i J.T. Gud hjälpte mig
STRIKT FÖRBJUDET ATT KOPIERA!!! ©

i'll be missing you

A L L A S  V Å R  A L E X A N D E R  M C Q U E E N
R   I   P

why don't you go where fashion sits?

Hej alla! Gossigirl här.

 

Idag har jag den tråkiga nyheten att meddela följande:

Vår frälsare är död. Borta. Utraderad. Frälsaren som har väckt många lustar inom mig som jag aldrig trott att jag haft. Han är den som betytt världen för modevärlden. Jag pratar såklart om…

 

Alexander Lee McQueen! Denne brittiske modedesigner har nu gått ur tiden, i en ålder av fyrtio år. Han hittades hemma i sitt hem (London), hängd. Troligtvis självmord.

Läsare, vänner, nej läsare- vi befinner oss i en kris! En av världens bästa inom mode har försvunnit. Borta. POOF! What to do?

 

Älsklingar, idag blir det tyvärr inga observationer. Jag är alldeles för utmattad och dessutom är det snart dags för avresa till fjärran land.

 

Xoxo

 

GG



united state of pop

GUUUUD! Jag har hittat världens bästa låt på baby s blogg. SKIT BRA ÄR DEN! jag blir så glad när jag hör den, helt galet!
sök på youtube; dj earworm united state of pop så kommer ljuv musik spelas ur era högtalare!
annars har skolan varit väldigt rolig, mycket skratt och flabb med honungsniiii och sedan med alla boysen. jeeeeeees, livetleker!
sen får vi inte glömma att jag fick mvg på mitt referat i svenska!!!! GRATTIS TILL MIG!!!

can't live if living is without you

God kväll.
Klockan är halv tio och jag har exakt vid denna minut blivit med spotify. Jag måste säga, det är en helt fantastiskt upplevelse! Att någon i Sverige kom på den här idéen är ju helt fenomenalt! För visst är Spotify svenskt? Eller? Nu blev jag osäker haha...
Jag är seriöst helt i exstas! Har hittat gaphalsen Mariah Careys gamla goding " Without you" och jag måste säga :
W O W !
Vilken röst! Nu tycker jag att hon mest skriker eller viskar i sin musik och  hon ser ut som ...a jag vet inte vad, men i den låten, när hon fortfarande var en lycksökerska som försökte slå igenom, då lät det riktigt fint! Så gott folk som går i romantikens dagar, LYSSNA PÅ DEN!
Annars har inte mycket hänt sen jag skrev förra inlägget. Pappi och jag tog en tur till Mediamarkt som sagt och det är ganska komiskt för det är ALLTID samma människor som får hjälpa mig när jag ska lämna tillbaka de trasiga hörlurarna haha! Alltid samma kille vid servicedisken, och alltid samma kassörska när jag ska "betala" de gamla hörlurarna. Hahah...
För övrigt har jag väl inte så mycket mer att tillägga. Jag älskar Spotify och jag älskar A*a* som gav mig en inbjudan! Nej, jag älskar honom inte på det sättet, jag är bara väldigt tacksam!!
Nej nu ska jag blunda och lyssna på ljuvlig musik som klingar i mina döva öron.
Puss, kram, god natt. Nej, jag har inte gått fnatt!
Charlie or what else?

try sleeping with a broken heart

god dag!
skolan kom, skolan försvann. nu har jag inga läxor så idag efter skolan har jag inte gjort något vettigt. inte ett skit!
nu ska jag till mediamarkt för att byta mina hörlurar. äntligen! jag klarar inte av apples hörlurar. man hör inget i dem!
idag hyllas en viss person, jag hoppas han/hon känner sig träffad. personen hyllas för att han/hon är ett stort stöd!
puss
charliiiie

it's complicated...

...Yeah, it sure is! Hjälp, vad ska jag göra? Jag har beslutsångest och kan inte fatta det oerhört viktiga beslutet; ls eller inte. Eller rättare sagt: Rude eller Ls! Seriöst, paniik!! Jag vet verkligen verkligen inte vad jag ska välja! Det är så svårt, och det hjälper inte att ha vänner och familj som tycker olika.

 

Dessutom förstår jag mig inte på mina päron heller. Vill de inte mitt bästa? Det var vad jag trodde i alla fall men tydligen inte. En av dem tjatar hål i öronen på mig; börja på ls!! Det blir bra ska du se och bla bla bla. Sen har människan också kommit med ett mycket stort förslag på vad personen skulle göra för mig om jag börjar på ls. Och jag skulle inte direkt tacka nej till det…

 

Sen har vi andra päronet. Den människan förespråkar raka motsatsen! Varför börja på Ls när du redan trivs i din skola? Internat är inget nödvändigt och bla bla bla..

HJÄLP, jag gråter fan nästan! Jag mår pissdåligt för jag vet verkligen INTE HUR JAG SKA GÖRA! Det hjälper inte hur många jag frågar eller pratar med, de säger bara olika saker! Och visst jag uppskattar stödet och så, men det hjälper mig inte att bestämma. Sen säger många av dem ”följ ditt hjärta, gör det som känns bäst” etc, och det är klart, det är bara jag som kan fatta beslutet. Men kan ingen förstå vilken press jag utsätts för och vilka konsekvenser det kan resultera i?

Jag kommer inte kunna träffa alla mina nära och kära på väldigt lång tid, jag kommer inte kunna åka flak inne i göteborg, få nöja mig med en tur i skogen. Woho liksom.

Jag kan inte fortsätta rida på ett tag. Jag kan inte fortsätta träna över huvud taget egentligen. FUCK FUCK FUCK, jag kommer bli tjock när jag åker dit också!

Jag kommer sluta på rude. Det suger balle, ursäkta uttrycket men det gör det! Seriöst, min underbara klass. Förväntas jag bara  lämna dem så där? Buhuuu

MEN….det finns alltid men. Jag kommer, om jag börjar på ls…

Få vänner för livet. Vänner som jag kommer ha kontakt med livet ut, och är inte det guld värt?

Jag kommer antagligen lättare få högre betyg på ls eftersom de där borta är ganska pantade. Haha förlåta mina kanske framtida skolkamrater, men så är det; ni är dumma i huvudet!

Jag kommer utöver vänner för livet få kontakter. Då pratar jag stora kontakter, och kan inte det vara nödvändigt i livet? Jo precis.

Och utöver detta väntar jag päronets förslag. Jag vill inte riktigt avslöja vad det handlar om exakt, men det jag kan säga är att det handlar om framtida studier.

Suck, varför ska alltjävlating vara så komplicerat? Varför måste ls finnas? Kunde det inte räckt med rude för mig så hade jag sluppit ta det här beslutet. Det jobbiga är också att jag måste bestämma mig snart. Tiden är knapp ni vet!

Hoppas jag inte tröttade ut er helt nu, jag behövde bara skriva ut mina inre aggressioner. Ha ha, vilken spexig mening jag fick till där. Kanske borde jag satsa på Svenska Akademin? Jag har hört att man få vara med på Nobelmidddagen om man är med där, och vore inte det FRÄCKT?

 

So long losers

Charlie with the big C



when you belive

Tjohejsan! What’s up?

 

Jag har nästan precis kommit hem från skolan, har ätit lite mellis som de säger i vår kära huvudstad. Vet inte om jag är så himla förtjust i ”mellis” (namnet alltså. Maten går alltid ner haha!) men idag går det an!

 

Jag ligger ju så galet mycket efter i matten så nu efter att jag har skrivit det här, ska jag ta mitt pick och pack till köksbordet och lägga mig och sova. Gott!

Hahahah nu ser jag hur konstig den meningen är, men eftersom jag är mist lika skruvad, låter jag den vara kvar! Det gäller att kunna läsa mellan meningarna, det är det som är utmaningen i min blogg. Ni ska försöka tolka och förstå all jag skriver, även om det inte alla gånger är helt begripligt eller resonligt.

 

Jaja, bla bla bla. Nog om tråkigheter.

 

Snart är det………SPORTLOV!!! Wuuuhuuuuuuu säger jag bara!  Som jag har längat. Gud tänk er, man kan sova länge på morgnarna i mer än en vecka. NICE!

Självklart ska jag åka skidor det här året bär det av till Åre. Avec quelqu’un? A oui, mais biensur! Men jag tänker inte tala om med vem!

Där fick ni er en funderare haha!

Gud, gå och lägg dig charlie…

 

/puss charlie


the call that changed my destiny


we only got one love

god kväll!
nu har jag kommit hem från min älskade mormor. idag fyller hon år, 86 år närmare bestämt. en gammal dam nu se ni!
vi åt thaimat (mhhmmmmmm) och tårta och sen åkte vi i princip hem igen.
nu ska jag sätta mig och plugga kemi, mums!
puss
p.s. jag hatar skogen. seriöst hatar! tål den inte längre. och jag gillar inte green peace heller för den delen, de gör ingen nytta ändoe...
/charlie

the butterfly effect


i'm head over heels

Hallå igen!

 

Tänkte blogga en snabbis innan mamma och jag sticker in till stan för att gå på bio.

Nu på eftermiddag har mamma och jag faktiskt varit ute hos mormor. Hon fyller år imorgon och det våras för släktkalas. Hemma hos henne är det mycket mysigt men ack ack ack, dessa katthår!! Katthår överallt! Lisa som mormors katt heter, är fet, söt och lat. Och fäller gör hon, hjälp alltså! Värre än Simba, min lille älskling…

 

Så nu sitter jag här hemma igen, håller på o kissa ner mig och skriver till er. Jag har köpt godis för ikväll och tänkte bara ta det lugnt. Orkar inte göra så mycket annat på helgerna längre, all energi går på skolan! Tragiskt, men sant.

 

Nu ligger lille Simba här bredvid mig och vaktar mig som ett lejon. Det räcker att bara titta på honom och man ryser direkt. Han är så söt min lille prins!

Men vi får ju inte glömma min lilla fjäril! Eller liten och liten, hon är ganska stor men i sinnet är hon liten. Söt och liten, men lite sjuk. Jag tycker så synd om henne varje gång jag träffar henne, och inget kan jag göra åt hennes tragiska liv. Ack, nån dag ska hon få det bra, min lilla älskling!

Oj, nu blev det väldigt personligt helt plötsligt. Vad har hänt med mig? Jag får nog kalla in Gg igen!

 

Jaja, ha en underbar lördagskväll mina kära vänner!

 

Puss / e i l r a h c

 


i want you to want me

Dagens bild är idag hämtad från "10 orsaker att hata dig"
som för övrigt är en av världens bästa filmer!
Heath är så gullig i den här filmen tycker jag. Ganska snygg också!
Dagens låt : Letters to Cleo - I want you to want me

love love me


Göööd mörgön!

 

Hur är läget? Det är bra med mig i alla fall. För första gången på VÄLDIGT länge, har jag kunnat sova ut ordentligt. Ni som känner mig vet att jag inte kan sova längre än till kanske åtta, nio nån gång. Idag var inget undantag, kvart i åtta öppnades ögonen. Och vad känner jag då? Trängingsvärk! HAHA, jag, träningsvärk? ”nä, funcka (jag vet stavning) intä!”

 

Nu är klockan tjugo i tio, städerskan kommer snart och jag hade tänkt gå och lägga mig igen. Mamma är inte hemma, det är bara jag och the mini-hitlers. Undrar om jag inte ska ta dem i nackskinnet nu och ta på dem kläder så de kan se lite anständiga ut i alla fall…

 

Igår var det ju fredag, och då var det givetvis dags för stallet. Det var faktiskt gnska roligt, men jesus vad jobbigt! Jag har faktiskt fyra eller fem blåsor på händerna för puffis är så förbaskat stark! Ja just det, för er som undrar, jag har chokladpuff nu. Inte fancey direkt…

 

Haha var det någon som förstod skämtet? Inte, okej.

Idag ska ju mamma och jag på bio. Ska bli riktigt mysigt, även om det är ”It’s complicated” vi ska se. Men men, bio som bio! Ska ni göra något mysigt?

 

Idag måste jag också se om jag kan rota fram mina gamla Justin Timberlake-bilder för annars vete fan vad jag gör! Om den har raderats….oh god säger jag bara.

Ikväll händer det roliga saker ska ni veta. Alla mina kompisar ska mystiskt försvinna upp i skogen, men jag ska inte följa med.  Skogen har aldrig lockat mig ändoe så mig går det ingen nöd på. Dessutom ska jag ju på bio!

 

Hoppas ni alla får en uderbar lördag med mycket skratt och tårar!

 

Love ya / Char l I e


you don't have to be beautiful. nej men det var ju en lättnad...

Bonjour mes petits copins!

 

Idag är det torsdag, dagen D. Det är helt gaaaaaalet va snabbt veckorna går nu för tiden. Jag börjar förstå vad gamlingar menar när de säger ”åh jesus vad tiden går fort ” eller liknande.  Det stämmer faktiskt! Det lär väl inte dröja länge innan jag sitter där med mina kärringar till vänninnor och klagar över livet som passerat lika snabbt som Anna Anka var populär i tv.

Vad är egentligen meningen med livet?

Jag har turen att redan veta vad som kommer hända i mitt 50 år långa liv. Det stämmer,  äldre än så kommer jag antaglige inte bli för det är nog exakt så länge min kropp kommer stå ut med alla komplex och förnedringar som jag kommer utsättas för.

Först och främst, jag kommer dö ungmö! Inga killar här inte, hö hö! På grund av detta kommer jag troligtvis bli väldigt deprimerad eftersom jag sedan barnsben haft drömmar om att bli en världsstjärna och ha många fina barn. Men i detta fallet, icke! Jag kommer bo i en skog. Säkert pappas skog som jag kommer måna om som om det vore på liv och död. Inga barn, jag är ju fortfarande ungmö. Massa djur dock. Inga hästar, tråkigt men så kan det vara ibland; man kan inte alltid få som man vill. Däremot katter. Massor med kattar och det är antagligen dem som kommer sudda ut min existens när jag en regnig höstkväll lämnar livet här på jorden. De kommer äta på mig och utelämna alla spår av mig och min tidigare existens.

 

Kära läsare, jag hoppas inte att jag skrämde upp er nu! Ni kommer få underbara liv, era drömmar kommer att uppfyllas och ni kommer aldrig att åldras!

Idag har skolan varit rejält slapp! Eller, slapp och slapp men inte så mycket att göra. Bara det gamla vanliga, så att säga. Dessutom har jag inga läxor för tillfället och det glädjer mig fruktansvärt mycket! Nu funderar jag på att gå och duscha men jag orkar inte röra på fläsket än. Om ett tag, jag lovar!

 

Gud, det var inte meningen att detta skulle bli ett långt inlägg. Att jag aldrig lär mig! Det är inga som läser långa inlägg. Fast i och för sig, ingen läser min blogg ändoe! Hehe..

 

/ C

harlie



my love

JUSTIN RANDALL TIMBERLAKE

mas que nada

God fortsättning kära läsare! How ya doin?

I feel good. Provet är över och helgen närmar sig med stormsteg! Provet gick faktiskt helt okej. Det var egentligen inte så svårt men vi hade väldigt ont om tid. Knappt en timma!!

 

Men nu är provet slut och allt det onda är över. Jag hoppas att min lärare ser min potential i samhällskunskap (självgod? Inte alls då), annars kan det blir lite otrevligt. Jag älskar verkligen samhällskunskap, det är så roligt! Hade det inte varit för min dröm om att bli läkare, hade jag utan tvekat valt den samhällsvetenskapligaskapliga linjen!

Jahopp, då var den biten avklarad. Hmm, vad ska man prata om nu?

Åh, jag vet! Min klass! Den är verkligen skitbra, älskar alla mina klasskamrater! Visst, jag umgås inte med alla och träffar dem inte på fritiden men skulle en enda klasskamrat saknas skulle jag tycka att klassen i sin helhet ej längre är just hel! Det går bara inte, n1* på *** är helt klart den bästa!

Som avslutning idag vill jag prata lite om en musikidol som jag har hållit kär i många år.. Justin Randall Timberlake. Randall, haha vilket namn! Anyhow, han är grym!  På många olika sätt ska väl tilläggas bland annat musik då såklart (dah?) men även dans. Gud, han rör sig som Michael Jackson!

Dessutom designar han kläder. Han har ju ett eget märke med sin kompis. Märket heter William Rast tror jag, och jag vet att han även har samarbetat med svenske Johan Lindeberg. Och det fräcka med det hela är, jag har tekniskt sätt nästan träffat dem båda två. Allting kommer tillbaka till mig, händelsers centrum!

Se jag var på Justins konsert för två och ett halvt år sedan. Jesus, det var en livsupplevelse! Jag har aldrig sett något liknande och jag har sedan dess varit helt frälst i denne musikaliske filur! Så det förklarar ju varför jag har träffat honom. Och observera träffa , inte sett. TRÄFFA!

Det näst fräckaste med detta är ju att en nära familjemedlem, I ain’t telling you who, har dejtat honom! Oj, inte Justin alltså. Johan. Lindeberg? Nej, inte? Okej, designern?

Nehe, men hon har dejtat denne man i alla fall…

(Där fick jag så jag teg..)

 

Nu måste jag tyvärr återgå till mina studier. English calling for Charlie!

Vi hörs senare vänner!

/ C H A R L I E



here comes the sun

God morgon! Så här tidigt har jag nog aldrig bloggat, inte sant? vet ni varför?

 

Jo, jag har ju prov i samhällskunskap idag. Vi har en ganska bra lärare, eller hon ÄR bra. Det är inte det. MEN, hon har inte sagt till oss vilken tid vi skulle ha provet! Vanligtvis har vi sovmorgon idag, vi börjar då 9.20. Men eftersom några i min klass sa att de tänkte åka in till 8.20 så blev jag lite fundersam. Ska jag också åka in då eller inte?

 

Svaret blev ganska otippat...NEJ! Jag tänker inte åka in för att hon har varit slarvig och inte berättat för oss när provet är. nej, hon får faktiskt skylla sig själv!

 

 

Men varför sitter jag här i så fall? Jo, tidigt i morse, närmare bestämt 6.30 vaknade jag som ett gevur och flög upp ur sängen. Fan fan fan tänkte jag. Provet är nu på morgonen!

På med kläder, ät något i hast och sminka dig fort som sjutton!

 

 

Och nu sitter jag här, ska egentligen gå till busshållsplatsen. Men...jag rör mig inte. Varför inte?

 

JO, nu på morgonen fick jag ett sms där någon frågade mig om jag skulle gå till skolan. Då sa jag, ja jag går tidigt.

 

Då fick jag ett svar! Otroligt va? I det smset stod det att vi visst inte skulle börja tidigare utan provet skulle faktiskt äga rum på vår vanliga lektion på 50 min.

 

Och nu sitter jag här. Påklädd och färdig för avfärd. Jag kunde ha fått 1 h mer sömn, men nej då...

 

jaja, jag får la ta tag i boken och sätta mig och plugga nu...

 

 

ciao!

 

charlie och dagens gäst : Beyoncé


Anmälning görs på den som möjligtvis får för sig den dumma tanken
att kopiera bilden!  ©

keep on walking

usch, samhäll är vansinnigt roligt att läsa, men inte plugga till! det vet alla ni som också pluggar samhäll nu, det är ingen lek där där! allt är så himla komplicerat fast egentigen hänger allt ihop. det gäller bara att hitta sambanden...
orsh, jag vill inte plugga!!

shut up

Halloj!
Allt bra hoppas jag, själv sitter jag och pluggar samhällskunskap samtidigt som jag pluggar. Tror ni att jag gör ett bra jobb?
Bra, jag tror det med!
Idag fick jag höra en väldigt rolig nyhet. Jag kan inte berätta vad de handlar om men jag tycker den var väldigt rolig att höra i alla fall. I vilket fall som helst vet jag iaf vad jag ska göra i  helgen; ingenting! HA HA, ingenting!
Eller jo, jag kanske kan locka till mig kusin min, vi brukar ju alltid ha så trevligt tillsammans. Fast det är klart, hon är 18 år. Kanske ska hon ut och fiiiesta? Well, I hope not!
Samhällsboken tittar sorgligt på mig. LÄS MIG LÄS MIG står det tydlgit skrivit mellan raderna och jag får ännu en gång panik eftersom jag tittar på datorn istället för i boken. Gud, jag måste lära mig att prioritera!
Anyhow, jag ville bara säga hej och hoppas att jag hinner blogga någonting mer idag!
Om inte, så hörs vi imorgon!
T S C H Ü S S

gotta get up on my feet

H E J !

Åh, ångest! Min bok är fortfarande borta och jag får rycket!!! Vilken jäkel tycker det är roligt att sno någon annans bok? man börjar ju undra vart världen är på väg för jag menar, är det här ett normalt beteende? Nej! Iofs är det vanligt i den meningen att folk gör det ofta, snor alltså. Men man gör inte så!

Jaja, nu är jag här i alla fall. Lyssnar på Madonnas "Beat goes on" och den gör mig genast gladare! Även om jag egentligen borde plugga samhäll så sitter jag här. Herregud, jag låter er gå före min skolgång. (Detta är ett osynligt rop på hjälp)

I fredags var det ju dags för Elle-galan i Sthlm. Jag tycker att det är ganska patetiskt när svenska kändisar ser detta som någon slags världsgala men men, jag kan ej påverka dem så dem får helt enkelt skylla sig själva!
    Jag kan utan tvekan utse den snyggaste tjejen i alla fall, och det är såklart......Hayden! Gud, ingen människa i Sverige kan mäta sig med hennes skönhet! Inte ens jag...
Och jag vill påpeka att jag inte väljer henne som snyggast kvinna på galan "bara för att" det är en amerikansk världsstjärna, jag valde henne eftersom hon bar snyggast kläder! Men det är klart, man kanske ska känna lite medkänsla med stackars Pernilla och gud vad de alla andra jag-är-sveriges-töntigaste-b-celebritet-men-tror-jag-är-fräck-ändå-kändisarna heter. Jag menar, som om de ens har råd med Haydens skor...

Dock tyckte jag faktiskt att Blondinbella, aka Isabella Löwengrip hade fint hår. Hon ska vara blondin punkt slut! Inget tjafs med brunt hår eller så, blont ska de va! Dessutom gav löshåret ett välridgt "fräckt" intryck. Dock kund ehon ha haft andra kläder till för de överröstade håret lite. Det blev liksom lite tårta på tårta..

Med detta sagt, rundar jag av detta inlägg nu. Jag avslutar med två bilder; en på Hayden, en på...aa ni får se!




      Hayden             Blondinbella



C H A R L I E





walking in memphis

Hello Sweden!

Today's been a good day. I wore my new shirt which I totaly adore, and I finished school early. At one o'clock to be exact. Nice huh?

    Then, later on, I went to get my hair cut. She cut my long long hair and now...well it's very short. But hey, that's just me! I don't know what you'll think of it!

   So now I'm bold, and tired. I've got homework up to my ears and now I just feel like sleeping. Don't you?
Anyway, I just checked in to say hi. I know it's been like 24 h since last time but can you blame me? I can't help the fact that I'm having good time!

About life, Sherlock Holmes. I LOVE THAT MOVIE! And what I also live, is men. Two specific men actually;

   - Robert Downey Jr &
   - Jude Law

Seriously, these men are gods gift too women. OMG, they're so good looking! I can't choose which one is the best or most handsome, that's very hard to deside since i have seen the movie. 

   To the readers who haven't seen it; SEE IT!!!

Okay, gotta head back to my homework now (how geeky isn't that?) but I'll catch up with you later ok?

love ya

xoxo C


RSS 2.0