the beat goes on

Nu är det såhär: min samhällsbok är väck! Detta innebär katastrof för min del, eftersom mina bästisar i samhällskunskap, mina anteckningar alltså, ligger i den boken. Det innebär för er som inte förstod sambandet, att dem också är borta! Det finns seriöst inga ord för hur arg/ledsen/orolig jag är över denna förbaskade bok!
OM en stund ska familjen iväg på bio, Sherlock Holmes it is. Ska bli mysigt faktiskt, men boken grämer allt mer i huvudet mitt. Varför ska jag helt plötsligt vara så jäkla glömsk och virrig? Tankspridd liksom. ARRGH,jag blir tokig!!!
Min vita riddare i nöden, Reebok är jag i dagsläget oerhört glad över. Mer än vanligt alltså, jag är alltif glad över henne! Men hon hade tack och lov en bok extra över tillsammans med hennes ansikten höll jag på att säga men jag menar anteckningar. Gudskelov att hon inte har sitt prov förrän nästa vecka!
Så Reebok, du är my shinig white night! <3



Dagens Låttips
The beat goes on - Madonna feat.Kanye West & Pharell. Detta är symphoni i mina öron!!!
C O C O
C
H
A
R
L
I
E

start me up

God morgon. Jag är trött. Har sovit tungt inatt men var ändå tvungen att gå upp halv nio eftersom jag ska träna om två timmar. Fan då, jag som behöver sömn!

 

Dessutom var det varmt som i en bastu. Så när jag vaknade var jag helt kletig på hela kroppen. MYS!

 

Jag hinner inte blogga så mycket just nu, jag har faktiskt ett liv vid sidan om! Eller, jag försöker låtsas som om jag har det i alla fall.

Så nu ska jag snart åka till träningen men vi hörs väl senare. Fast idag måste jag iof plugga mycket. Aja, tiden lär utvisa!

 

Ciao

/ Charliiii€



closin up

G O D  N A T T, kära läsare. Jag vet inte varför, men datorn tycks vara min bästa vän under helgen. I alla fall när jag inte är med kompisar. Då passar det väldigt bra att ha datorn till hands, då kan jag blogga bland annat.

Pappa min lagade en sån fruktansvärt god middag idag. Den avslutades med Ben & Jerrys, chips och lite godis. Fy vad mätt jag är nu! Skulle typ kunna rulla tillbaka till Hovås imorgon…

NU går ögonen i kors på mig. Jag ska nu gå och sminka av mig, ta av mig kläderna (nu undrar ni säkert vem som ska hjälpa mig att ta av mig kläderna, och det ni…) och sova. Sova sova sova!

 

Sen är det tillatt gå upp halv nio igen för då är det dags att träna! Jajjemen, jag ska träna imorgon. Puls och styrka 60 min med F*****, världens bästa instruktör! Hoppas hon spelar lika bra musik imorgon som hon gjorde idag. För seriöst, global deejays och groove armada inte my heart <3

 

DING DONG! Hallå? Jag gjorde min första smilis!!! Fräckt eller vad?

 

Sova var det ja. Det är roligt när jag skriver mina inlägg för jag påminner alltid mig själv när jag skriver  typ NU, JUST DET eller liksom upprepar saker för då kommer jag på det som jag egentligen hade tänkt att skriva. Hahah!

ZzZzz

©harlie



saturday's the day

M A K E   M E   G L O W

i tried to reach for you

Fortsättning följer. HEJ!

 

Nu har jag gjort stan två gånger om. Först möte jag upp älskade och framför allt saknade AK och det var så roligt att träffa henne igen! Gud, att tre månader kan gå så fort!

När vi möttes bestämd vi oss för att äta lunch direkt. Vi gick till le pain francais och satt där hur länge som helst. Vi åt och pratade. Och pratade lite till sen.

 

Väl klara, började vår shoppingrunda! Vi sprang omkring i staden, hon handlade lite småsaker och till sist hamnade vi på Fiorucci - Klädernas himmelrike. Jag som är en smula klädgalen men och en smula fattig kunde såklart inte motstå att ta med mig en Saint Tropez-tunika. Brun och alldeles…alldeles …UNDERBAR! Helt fantastiskt vacker, om jag får säga det skälv.

 

Sen var jag tyvärr trvungen att lämna AK åt sitt öde, då hon skulle på bio med sina päron och jag skulle hem med pappi. Det har iaf varit en underbar dag och jag är helt slut!

 

Nu har pappa och jag varit på Focus och handlat middagsmat. Det blir somvanligt i vår familja, oxfilé provensale! Hur gott som helst! Som efterrätt blir det Ben & Jerrys samt Lejonet & Björnen. Ni smarthuvuden kan själv lista ut vad det blir för något..

 

Hur har er dag varit? Har ni gjort något roligt eller bara tagit det lugnt kanske?

 

NU ska jag gå igen. Pappi vill ha hjälp med maten och plikten kallar. Fy vad trött jag är, vet inte hur jag ska överleva kvällen. Kanske lika bra att jag stannar hemma. Jag orkar n

Ändå inte göra något speciellt, typ halvsova framför TVn. Cute, real cute

 

So long bitches!

 

Charlie, your personal guide to good living



it's a sunny day

Hej igen! Träningen var helt fantastikt rolig! Seriöst, F**** är helt fuckin fantastisk!! Hon har så bra koreografi, humör och framför allt : MUSIK. Idag spelade hon min älsklingslåt "Get up" med Global Deejays. ARRGH, jag är så himla glad idag! Jag har förbränt kalorier och jag är lycklig!
Och nu, ännu bättre. Precis innan träningen smsade AK älsklingen och sa att hon skulle till Göteborg. Gissa om jag blev glad!! Det var hur länge som helst sen jag såg henne sist. 23 november exakt faktiskt,för då fyllde pappsen år. pappsen, vilken töntigt namn men ändå...
Nu sitter jag här med mina svettiga träningskläder och har precis käkat lite a-fil med nyttig müsli. Detv är ganska lustigt det där, för när jag har tränat så blir jag helt plöstligt sugen på nyttig mat. Men sen, efetr ett tag när jag har lugnat ned mig lite, då blir jag helt plöstligt sugen på att onyttigt igen. Och så börjar det om igen.
Fy, här ska inte ätas något onyttigt nu när jag har tränat! Och svettats, till världens bästa instruktör, F*****!!!
NU ska jag iaf in till stan med, ja hon ja. Jag orkar inte skriva in fet och kursiv stil så hon får bli utan mening i den här meningen, haha!
Okej, ha en underbar lördag gott folk!
Carpe diem!!
Charlie

let's go

Nu åker jag till träningen. Vi hörs i eftermiddag!
P U S S

get up

God morgon finaste! Idag är jag på gott humör, det kanske ni redan har märkt? Jag skrev ju faktiskt "finaste".
Idag är en ny dag. Jag ska iväg till träningen om en stund, step o styrka med "housestil" idag. Ska bli mycket spännande faktiskt! Efter det hade jag tänkt åka ner till staden, jag behöver inhandla lite grejer till skolan och sen har jag faktiskt inte gått på stan på huuuur länge som helst! Jag måste ju uppdatera mig i den så kallade modevärlden. Jag har ju trots allt en gästbloggerska som kan allt om dessa saker, så varför inte ta lärdom av henne?
Nu spelas hög musik från min macka. Har fått en fling på Groove Armada, en brittisk grupp som gör GRYM musik! Så det blir dagens musiktips! Jag gillar två låtar speciellt mycket
  • Get Down
  • I see you baby (shaking that ass) Bara namnet är helt fantastiskt!
Så, då har vi avklarat detta med musiktips. Synd att jag inte har limewire längre, det är så himla bra. Fast iosf, med den nya lagen vet man ju inte riktigt vad man vågar göra längre. Damn...
Nu måste jag tyvärr avrunda, även om jag mer än gärna hade suttit längre och samtalat mer er genom mig själv då. just det, jag hade gärna suttit längre
Ja, avrundning
Avrundning
Charlie

where is the love?

hej alla!
nu har jag äntligen kommit hem från kalla, kalla sverige höll jag på att skriva men jag menar ju såklart stallet! svinigt kallt, hade knappt någon känsel i tårnar eller händerna för den delen! usch, fy och blä.
men nu är jag hemma iaf. i det varma och sköna huset. jag är smutsig, mätt, trött och sminkad. lyckad kombo!
nu ska jag iväg o duscha. orkar inte blogga mer, kanske skriver imoron men då är det fullt upp. träning, stan och plugg plugg plugg..
förresten, min samhällsbok är borta. jag gråter nästan varje gång jag tänker på det. (oj det lät riktigt nördigt)
jaja, puss hejdå, wathever!!
P U S S

wait, hold on

H O P P S I S S
Glömde posta dagens bild!
Där har ni den!
T S H Ü S S

i'm out of time

T J O L A H O P P S A N    din fule fan!

nej, nu vart jag inte snäll. H E J   T Ö N T ! !

 

Skola idag, så även imorgon. Inte så värst underhållande, men de säger att det ska vara bra för en så varför inte. Annars har dagen flutit på relativt bra. Slutade sent vilket var ovanligt, jag har ju världens bästa schema egentligen. Sedan hem, käkade lite mat och sedan ytterligare lite mat innan jag somnade med kemiboken i knät. Bra jobbat Charlie!

Nu sitter jag här i min säng. Jag har faktiskt gjort lite nytta sen jag vaknade. Muttie ropade på mig med sin gälla röst att jag skulle ta bort alla mina 1000000 miljarder skor från entréen och likt en gasell for jag ur min säng och satte mon kos mot hallen.

Väl framme började negerjobbet. Först tvätta mina ridskor som jag kallar dem för. Jäklar, mina älskade klasskamrater vet verkligen hur man ska träffa rätt! Efter många svordomar och förbannelser kastade över de skyldiga, var jag äntligen klar. Med tvättningen alltså. Sedan var det dags för inprignering. Om jag inte dog då av förgiftning då, lär jag göra det i natt. Hujedamej, den sprayen är inte o leka med!

När jag äntligen tyckte att skorna lös fint som de gjorde i den kristallklara himmlen, var det inget mot det jag upptäckte när jag kom in. DE VAR BANNE MIG FORTFARANDE SMUTSIGA! J@&%! F$©5A!! Men, en sann viking ger aldrig upp. Tillbaka till tvättskrubben, hämta trasa och medel. Väl i tvättskrubben får mina mandelformade ögon syn på Läderfett till skor. Den tar vi sa polisen tänkte jag och det skulle faktiskt visa sig att det var ett av livets mirekel!

Nu, skorna är glänsande rena och jag nästan strålar av glädje. Jag är härskarinna över smuts!!

 

DÅ, får jag till min fasa, syn på mina ridstövlar och mina andra läderstövlar. *suck*...

35 min senare sitter jag här, äntligen färdig med alla läder eller skinnskor. De tre paren glänser nu ikapp, det är faktiskt svårt att avgöra vilka som glänser mest. Men glänser det gör dem, det kan ingen ta ifrån mig!

SÅ idag känner jag mig duktig. Även om jag har ätit Ahlgrens bilar och egengjord pizza till middag...

Nu sitter jag här ja, ska strax gå in till badrummet och ansa mina arma ben. Nu på vintern får de faktiskt klara sig en vecka mellan varje rakning men nu är det återigen dags. HÄR SKA RAKAS! Det finns nämligen inget äckligare (på en tjej då) än håriga ben tycker jag. Eller armhålor för den delen...

Efter rakningen, är det dags för Made in Sweden. Seriöst, finns det något bättre? Jag totaly älskar Bagge (Anders) och Carlsson! Andreas är ju för fan den mest fåfänga av dem alla tre! Hans outfits liksom, vad kommer inspiration ifrån? Eller smaken kanske man ska fråga sig? Mars? Pluto kanske, för det är så långt i från snyggt som hans kläder är! Förstod ni?

Jo, badrummet ja. Herregud, nu är klockan snart åtta. om 60 min ska jag vara starklar i sängen. Nej, inte på det sättet. Era perversa jävlar! Jag menar ju hallå, made in sweden? Just det, jag vet allt vad ni tänkte på ändå...

Men gud, badrummet var det! Nu har det gått ytterligare tio min, jag måste verkligen lära mig att sluta i tid!

 

Så godnatt, hej då eller wathever. Hörs imorgon

 

P U S S

 



make your move

hej alla!
hoppas allt är bra med er. förlåt att jag inte har bloggat tidigare idag men tiden har bara inte funnits till. Nu är jag här iaf och jag hoppas att ni mår bra. skolan har varit väldigt st idag, hade en lektion sen hål i drygt två timmar innan det var dags för möte med rektorerna. sen slutade jag! hur skönt som helst!
nu ska jag iväg till träningen med muttie och the mini-hitlers. step o styrka 60 min. här ska svettas!!! taggad är jag idag, kan ej beskriva varför men ibland har man bara sådana dagar.
som sagt, hoppas ni mår bra!
puss charlie
p.s. jag skrier från höger idag för jag vill det. testa det ni med, det är ganska roligt. bla bla bla bla bla bla bla bla puss
jamie says hi

this might sound cocky

god eftermiddag kära losers. gamla gossipgirl här igen.
ny dag, nya tag. hey, det rimma!
vädret idag har rent ut sagt varit för jävligt. snöblandade regnet öser ner och det kvarliggande snön har smält till en sörja liknande snor typ. mys...
är man tursam nog att gå i min klass, den bästa av dem alla, så hade man återigen turen att sluta tidigt idag. närmare bestämt 13.20. hade man sedan turen att får åka hem med mig i min specielbeställda lyxbil vet man också att vår lille plutt följde med. nej, inte min silvriga macka. det här är något roligare och mer levande. ta mig på orden


mer om det hade jag inte tänkt säga. summa summarum, vissa har tur- andra inte. jag är en av dem som alltid har tur. jag är ju bättre än andra. precis som jag är rikare, snyggare och bättre än alla andra.
i fredagskväll hände en ganska lustig grej. älskade a.a , e.j och jag gick mot a* s hus när plötsligt en kille kom gående mot oss. mitt hjärta stannade inte nästan när jag såg att det var gamla goa s.t! när jag såg honom visste jag inte vad jag skulle säga. den enda tanken som snurrade runt i huvudet var: Vad tänkte du med?
FÖR det undra jag också. VA FAN tänkte jag med? Han är töntig, inte särskilt snygg (längre kanske borde tilläggas) och för det tredje: han är så fruktansvärt störd i huvudet. Fräck som han var liksom, mötte han oss inte med blicken förrän han var precis bredvid oss. då slängde han nonchalant upp huvudet samtidigt som han yttrade ett enda fjunigt "tjaaaa". inte tja, hej eller halloj. det var tjaaaa. ni vet en sådan där fräck och trött hälsning. Hjälp, någon hjälp den nollan innan det går riktigt dåligt för honom i livet. jag menar, tänk när han kommer up i vuxen ålder. skulle han behandla en celebritet som han faktiskt inte känner på det sättet, gud vet vad som skulle hända med honom då!?
Observationer
Åh herre. Var ska jag börja? Jag har ju inte varit närvarande i bloggen på väldigt länge och egentligen har mycket hänt under den här tiden, men frågan är vad jag ska berätta? Det är egentligen ganska omständigt att blanda ihop en skvallerkompott (MM, vad sugen jag blev på rabbarberkompott nu! Eller någonting annat kanske...)  men för din skull, här kommer den:
Vår nye hottie, Kmgj sågs idag vid järntorget. Han bar symboliskt sin gj och idag även en silvrig macka. Tänk er, en silvrig macka! Åh, han och jag skulle passa så bra ihop! Bortsett från att han inte är adlig. Sorry, not this time...
Mr.K. Finns det något mer att säga? Att han är ännu mer bedårande än innan? Knappast, han är redan perfekt.
Iaf, han av någon borde ha blivit rejält avtänd när äckelpäckel E.F kom till skolan häromdagen. Hon bar något liknande en slags soppåse fylld med äckliga rester, så o-trendigt! Om hon ska försöka fånga honom i sitt näste (som för övrigt redan är tillräckligt fylld med flator) borde hon seriöst vidta ordentliga åtgärder vad gäller hennes klädstil. Snart kommer hon väl likna J.T och inte ens jag önskar henne ett sådant öde!
Mr.Monkey. Ush fy och blä! Vem vill äkta honom i framtiden? Inte söta I-M iaf. Det är tur, för med hans gener hade inte ens hon kunnat rädda deras barn från att bli ett mobboffer.
Och eftersom vid nu pratar om fula människor (I-M är ett undantag) kan vi lika gärna gå in på bitchar också. H.B. Seriöst, vad har hänt? Förrut var människan snäll, trevlig och omtänksam men nu har offret förvandlats till en riktigt markatta! Hennes ego är till och med större än mitt, ta mig på orden. Jag tänker inte gå in på mer detaljer för det kan hända att personen i fråga läser min blogg...

NU, till de riktigt snuskiga detaljerna.
M.s vår riktiga kvinna! Tacka Gud för att hon kom ut ur dörren, annars hade hon inte suttit där hon är idag: högst upp av oss alla (vad gäller mänsklighet).
Och tacka Gud för Moesäs. Utan honom hade inte vår kära R.L fått en skjuss fram i livet...



Som avslutning här i detta gästinlägg tänkte jag visa lite av en viss Tom Fords kollektion för sommaren 2010.
Jag har en känsla av att den kommer bli bättre än någonsin.

För er som inte riktigt har förmågan att handla bra, dvs dyrt, tillkommer även en lite mindre exklusiv kollektion från... a ni får gissa vilket märke.

xoxo / gossipgirl


http://jakandjil.com/blog/wp-content/uploads/2010/01/jakandjil-2010-ii.jpg


http://passepartout.webblogg.se/images/2009/favoriter-gina-tricot_29104004.jpg

which one will i pic?

that's a secret i will tell





sometime

where'd you go?

"...i miss you so. sometimes it's been forever, since you been gone

please come back home"

i'm waiting for you, dear usb-minne


charlie

rocking christian audigier

hejsan!
hoppas allt är bra med er. själv mår jag prima! vet ni varför? JAG HAR INGA LÄXOR! inte en enda! helt galet skönt!
nu sitter jag i sängen med datorn i knät. ghost whisperer går på tv och jag längtar tills grey's börjar. finnt det något bättre än kärleken mellan grey & mcdreamy? NOPE!
en annan som är snygg i grey's är justin chambers, aka alex karev. och eric dane, som spelar mcsteamy! jisus...
nu säger jag hejdå
vi hörs senare!

like "ha ha ha ha ha"

hej igen. klockan är 21.41. puh, trodde nämligen klockan var en timme mer men icke! underbart, en timmas mer sömn.
precis, jag ska gå o lägga mig. franskaläxan är gjord, och bilden är hittad. bilden är inte så spektakulär men förhoppningsvis kan den bli något storartat i slutändan! (i am happiiiiiie)
gud, vad har jag gjort mot min stackars blogg? i början var den så oskyldig, eller egentligen allt annat än oskyldig, jag hänge ut folk kors och tvärs, men jag skrev om skvaller! inget annat, och det är synd. men orsaken är att jag inte kommer på något bra att skriva. det är svårt att skriva om skvaller eftersom jag måste formulera mig anonymt. det suger! lättare är det att skriva som jag gör nu, skriva om det som händer i min grådaskiga vardag. men bättre det än ingenting? ni kanske inte alltid förstår det jag skriver, för jag skriver bara det jag känner för- jag formulerar mig helt knäppt ibland men det hela handlar om impuls. jag skriver enbart på impuls nu för tiden, inget annat!
men samtidigt saknar jag min gamla blogg. den tiden då man inte gjorde annat än att tråna efter en viss S och mer elelr mindre avskydde alla fräckingar på älskade Hs. men, tiderna föändras. jag går inte ens där längre kanske är det då bra att jag lämnar mitt förflutna bakom mig? börjar på ett nytt kapitel? välj själv! l
det jag vill säga är
jag kan inte skriva längre. jag skriver bara blaj, jag kan inte skriva om skvaller längre.
fan
charlie

born in little london

hej alla!
vilken helg! gud vad underbart! jag har sovit och inte gjort ett smack! inte träffat någon, inte varit iväg på några större evenemang, bara slappat och tagit det lugnt! precis som en helg ska tillbringas tycker jag.
men nu är det måndag och jag sitter här vid datorn igen. vilken liv jag verkar ha! dator dator dator, bla bla bla. som om ni bryr er liksom?
men nu sitter jag i alla falla här. och jag har fått en uppgift av min bildlärare. en bild ska inlämnas imorgon, den ska kunna förknippas med rokoko. ni vet den där tidsepoken som utspelade sig under 1700-talet? just det, DEN epoken! och problemet med den här uppgiften är ju såklart: jag har ingen bild. inte en enda. eller jo,det stämmer inte riktigt. jag har flera, som jag har hittat i gamla gp-tidningar. men saken är den att jag vet inte om de är tillräckligt bra! hon ville att jag skulle ha ett porträtt och visst det kan jag köpa, men sen då? ska jag bara ta första bästa porträtt eller vad menar hon? jag har hittat flera som jag skulle kunna göra ett porträtt av, jag tänker lite marie antoinette-stuk över det hela. tror ni det blir bra eller? VAR ÄRLIGA!
i övrigt har dagen varit bra. slutade tjugo över ett, gött eller vad? efter det drog jag o E.S till EP och käkade scones. muma! (världens töntigaste uttryck, seriöst j.s- lägg av...)
sedan bar det av hemmåt. systern min är sjuk så jag var tvungen att passa henne medan muttie var och hämtade minihitler- min andra syster. fy vad hemsk jag är som kallar henne för det, men ni som har träffat henne vet att hon inte direkt är en piece of cake, om jag säger så...
ännu en dag har gått. ännu ett blogginlägg har sått
ha   ha . . . ?
charlie
voulez-vous ****** avec moi ce soir, Axel von Fersen Jamie Dornan?

nowhere warm

hej alla!

alltså för första gången sen jag började gymnasiet, det vill säga ett halvår sen, har jag haft en ledig helg! en ledig helg utan varken plugg eller kompisar. GUD VAD SKÖNT! ni läsare som känner er stressade eller inte riktigt vet vad ni ska göra av tiden på helgen, här kommer ett förslag: ANDAS och TA DET LUGNT. det är precis vad jag har gjort idag, jag har verkligen inte gjort ett smack! sovit, tränat, åkt skidor, sovit lite till och tittat på film. precis som det ska vara en helg tycker jag! så grymt skönt, varför har jag aldrig gjort det här innan? varför har jag insisterat på att vara fräck som alla andra och gå på fester högt och lågt? för det är väl vad vi fräcka människor är menade att göra? eller?  har jag fel?




i alla fall, nu sitter jag här. ont i magen har jag och rastlös. och varm fast samtidgt normal. törstig som få vilket är ddet största problemet just nu; jag skulle ta mig fan kunna dricka upp en hel sjö om det vore så!


det får mig att tänka på det hemska som har hänt på haiti. jag har inte skänkt några pengar, jag hatar det men så är det. men, jag hoppas att alla runt omkring i sverige gör det, för tänk om det vore vi? tänk om sverige som typ aldrig blir utsatt för jordbävningar eller dylikt, skulle drabbas av jordskalv eller gud vet vad. hade det inte betytt världen om det kommer enorma bidrag från andra länder runt om i världen som skickar dessa pengar för att hjälpa till och visa att de faktiskt bryr sig? jag tror det, och jag hoppas att så många som möjligt donerar pengar! jag såg den här välgörenhetsgalan som gick på ettan igår kväll, den som george clooney och wyclef jean (stavning) arrangerade av sig själva för att kunna donera mer pengar. fantastiskt tycker jag! dessutom att det kommer från sådana människor som man egentligen tror är diviga, rika och som inte bryr sig om någon annan än sig själva! kul att se folk som bryr sig om andra...


hjälp, ett långt inlägg idag igen. damn!

förresten, alla som känner mig tillräckligt bra för att förstå sig på min musiksmak:

jag är inne på limewire och vill ha hjälp med bra musik. jag har hittils hittat fyra låtar. ynka fyra låtar. HELP PLEASE


innan jag avslutar, kära läsare, tänkte jag introducera det nya xoxo


coco

eilrahc

we're going to a place nearby

hej alla!!
herregud, den här veckan har gått i ett kör! seriös, är det såhär gymnasiet ska se ut i ytterligare två och ett halv år, då slutar jag! jisses, jag har haft kemiprov, engelska,fysik,språk,matte och 1000000 andra saker!
MEN NU
är det lördag! tjoho! dagen till ära har tillbringats hemma. tråkigt kanske ni tycker men jag kunde för en gångs skull känna att jag inte hade några speciella planer eller måsten idag. jag vaknade, åt, städade, sov, åt igen, sov igen, åkte skidor, sov ännu en gång, åt lite till och nu sitter jag här
PROPPMÄTT! mamma och jag bestämde oss för att laga pizza. mamma mia! det blev så gott! sjukt gott verkligen, därför förstår ni nog varför jag mår så illa nu haha! vi gjorde två olika pizzor, en vanlig med tomat, skinka och ost. och annanas, det glömde jag!
MEN, den andra! hjälp! parmaskinka, tomat, pesto och roccula! den var så himmelskt god! jag tror jag åt tre bitar eller något! så där har ni ett perfekt middagstips; egengjord pizza!!
fast det kanske är smartast att göra det en helgdag när man har tid...
nu tänkte jag avrunda och lägga mig i soffan med mina nya glasögon och titta på rikstelevision.
ja, jag har fått glasögon! förhoppningsvis kommer dessa bli min vapendragare i många år framöver och jag kan säga redan nu; i like'm!
nu avrundar jag
med ett låttips
min kära vän http://mjolkmedsocker.blogg.se/ brukar i slutet av varje inlägg tipsa om en låt. givetvis vet jag aldrig vad det är för slags låtar för hon har ett musiksinne med brett register. och då menar jag brett som i BRETT! själv har jag ett normalt sinne, jag gillar musik väldigt mycket och spränger alltför ofta öronen  av mig när jag lyssnar på nån gammal radio-dänga- typ bad romance eller något! men mjöliks sträckr sig lite utanför denna radioatmosfär. jag avundas henne!!
xoxo
charlie

there must be an angel

hej alla!
måndag igen. eller, måndag going fredag låter bättre. vi kör på det!
skolan har börjat igen. helt okej faktiskt tycker jag för lika bra o få det gjort liksom. idag har vi dessutom bara tre lektioner så måndagar är ganska chill faktiskt. tänk, så är det tisdag imorgon-slutar tidigt. sen, har vi onsdag, dagen för dopparedagen nämeligen provet. så kommer "äntligen"? torsdag, då försvinner allt! provet försvinner och det enda som är kvar är öppet hus.
sen kära läsare, är det FREDAG!!
idag lär jag inte blogga något mer, måste plugga du vet! men vi hörs senare allihop!
charlie

is this the way it's ment to be

hej alla!
förlåt för dåligt uppdatering men går man natur så har nöden ingen lag. hahah tråkig humor jag vet.
det jag försöker förklara är att jag har äckligt mycket plugg och jag kommer egentligen ingenstans med min snigellångsamma hjärnkapacitet men jag måste iaf försöka!
därför, troligtvis inga fler inlägg idag! sorry men vi hörs imorgon!!
tshüss

damn girl

hej alla!
nu sitter jag här i marstrand. middagen visade sig vara ganska trevlig. vi har ätit fisksoppa med räkor till "varmrätt" om det nu är rätt ordval. umgänget kunde vart bättre men jag måste säga: gamla gubbar och kärringar i 40+ åldern som pratar om bajs, varg och fest är inte så pjåkigt faktiskt!
ändå önskar jag att jag vore i älskade hovås, tillsammans med mina älsklingar! de är tydligen på hemmakrök ikväll, jag avundas dem! tolka mina skämt som ni vill,men inget går upp mot en en liten supé!

hoppas  att du har en underbar kväll fylld med mysigheter och kärlek. själv ska jag återgå till matbordet där mitt fräcka umgänge nu sitter och skrattar så jag nästan kan känna doften av urin rinna ner mot golvet!
DAGS ATT FESTA KÄRA VÄNNER! LIVET ÄR KORT!!
cHaRliiiiiiiie

someone new

hej igen!
nu sitter jag här. själv. igen. eller som vanligt. jag försöker desperat skriva min engelskauppsats men lyckas inte helt riktigt. för många saker som distraherar mig! internet, musiken, bloggarna och bloggen såklart. bl och fy, varför kan inte jag få en ordentlig portion självdiciplin?!
anyway, nu sitter jag här. jag ska göra något nyttigt av det här. jag ska skriva klart uppsatsen innan vi åker iväg. just det, vi ska på middag ikväll. en sån där middag där det inte finns några i min ålder, bara vuxna och barn. god, i hate being a teenager!
det har väl antagigen undgått er läsare, men vår hatade heidi montag har ju lagt sig under kviven ännu en gång och låt mig säga följande:
jag är mållös. seriöst, det ser ut som en helt annan människa! hon ser inte klok ut! hon har förstorat brösten till d-kupa skulle jag tro, TILL EN LITEN SPINKIG KROPP!!! jag förstår inte grejen!! man visste ju att hon hade en eller annan skruv lös i huvudet, men ändå. hon ser ut som fucking catwoman i sitt nya yttre! gräsligt. och sjukt va folk gör för att se "snygga" ut. jag tror inte att folk blir lyckligare av att genföra sådana operationer. jag tror faktiskt inte det. även om folk gärna påstår det och säger "det är väl personens eget beslut och blir hon/han lyckligare. why not liksom?"  och visst fine, de kanske blir lyckligare. på utsidan. men jag står fast vid att man blir inte lycklig förrän man accepterar att man är född på ett visst sätt, man har liksom tilldelats ett unikt utseende och varför i guds namn ska man då gå o ändra på det för att se ut som en i mängden?
ni som känner mig kanske tänker "men hon då? who is she to talk?" och ja de håller jag fullkomligt med om. men skillnaden mellan det jag påstår och mig är ju uppenbart: jag har inte accepterat mig själv. jag är inte nöjd. däremot skulle jag aldrig drömma om att operera mig! för jag tror inte det fungerar ändå. jag skulle aldrig bli lyckligare för det. då är man inte äkta vara längre tycker jag...

nåja, heidis beslut är inte mitt problem. det är inte direkt så att hon och jag är kompisar.
tillbaka till plugglandet. hörs antingen ikväll eller imorgon!





normalt?



charlie

i'm your pusher

hej alla små ynkliga läsare!
lördag. åh heliga lördag. den enda dagen man är fri från skolan. jag vet, det finns söndagar. men ärligt, hur många av er ser det som en helgdag? dagen består ändå bara av plugg och skuldkänslor över att man antingen drack för mycket dagen innan, eller har för mycket att göra eftersom man inte gjorde något dagen innan. har jag rätt eller har jag rätt?
imorse var allt annat än normalt. jag drömde att jag försov mig till skolan och vaknade klockan 11 (i drömmen alltså) och kom på ; shit! jag har matteprov! haha, herregud vad nervös jag var! helt hysterisk egentligen. jag sprang runt i mitt kolmörka rum och snubblade över stackars sellmanälsklingen. stackare säger jag bara. tur att det inte var på riktigt! sen kom mamma hemoch erbjöd mig skjuts till skolan men istället för att åka bil valde vi att åka båt! haha hur sjukt är inte det här? och väl nere vid hamnen blev vi stoppade av kustbevakningen. tack o lov visade de oss sympati när de fick reda på att charlotte här minsann skulle skriva matteprov om 30 minuter! jisses vilken fart de fick då. de eskoterade oss till och med genom göteborgs hamninlopp. även om det inte var några andra båtar ute, men ändå. trevligt.
tillbaka till verkligheten. var var jag? jo, just det! efter att jag drömt klart den här sannerligen hemska dröm, väckte pappa mig klockan halv tio! fattar ni, pappa väckte mig klockan halv tio? det händer bara inte. jag? sova till halv tio? helt sinnesrubbat!
sen, efter att pappa tvingat upp mig för att käka frulle, bar det ner till stan. vi stannade först till på H****** glasögonaffär. jag ska ju får glasögon och jag märker det tydligare dag för dag, att det börjar bli akut med att hitta ett passande par! jag letade och letade, och till slut....fann jag dem!!! mina älsklingar!! ett par prada-glasögon! leopardfärgade med liten diskret guldtext på kanten. ÄNTLIGEN säger jag bara! nu kan ja se ordentligt!
iaf, efter det bar det vidare till macken. där införskaffades fodral till min macka. ett fodral till min ipod slank också med. förträffligt, don't you think?
SEN, bar det vidare till 421. där införskaffades nya längdskidspjäxor. mina har ju blivit för små men nu jäklar går ingen säker längre! för nu, nu har jag nya!
och nu, nu sitter jag här. ensam och bloggar. det blev inget kort inlägg idag heller, men jag jobbar på det! promise! senare ikväll ska vi tydligen bort på middag. boring, men tydligen nödvändigt. även om jag har plugg upp mot öronen, men varför bry sig om mina behov? nu tänkte jag ta en liten tupplus innan jag fortsätter med helvetsplugget. jag har också lite godis som kan hjälpa till på vägen. för idag är det lördag, då har jag inrättat en ny regel: då får jag äta vad jag vill utan att känna någon ångest. för jag kan inte leva utan onyttigheter. iaf inte nu, vid denna tiden på året.
så, nu har ni mina planer för helgen. vad ska ni göra? jag måste ju iaf låtsas vara intresserad...
xoxo
charliiiiiiie

it's a sad, sad situation

hej alla!
fredag!! wuuhu! FESTA FESTA FESTA
eller inte....
idag har jag varit i älskade le stable. vad möts vi av där? - beskedet att vår grupp troligtvis ska omvandlas till en specialgrupp, och att vi då ska betala 210 svenska riksdaler för detta. jag, som för övrigt gått i tankarna om att sluta, blir då arg. va ä deä här liksom?
anyway, nu hoppas vi på det bästa! blir det specialgrupp, då jävlar ska **** få se på raballder!!!
svett. lukt. illa. jag måste duscha med andra ord. fast skavlan går på tv i och för sig. älskar skavlan. programmet alltså! han har oftast väldigt intressanta gäster, jag har hört att självaste rihanna ska medverka om några veckor!?
fräckt alltså.
alltså, jag gillar det. alltså alltså. vous ne comprendons pas? s.u.c.k.e.r
seriöst, vad är det för fel på mig?varför kan jag inte vara som en i mängden och skriva om sånt som säljer? för jag vill egentligen expandera min blogg för jag menar...hur många besökare har jag? två? tre möjligtvis?
fast, å andra sidan. min blogg är ju ganska anonym även om dem som läser bloggen vet vem jag är. eller, rättare sagt; det är de enda som läser bloggen. patetiskt egentligen.
men jag skäms över min blogg faktiskt. inte över vad jag skriver kanske, för där kunde jag inte bry mig mindre. men just mitt namn. "gossipgirlinhovås". GEEK, hallå? hur töntigt är inte det på en skala 1-10? men jag är samtidigt för lat för att göra en ny blogg, med tanke på min design och all skit jag har lagt ner sjukt mycket tid på.
fast i slutändan lär jag väl ändå byta blogg. alltså skapa en ny. men om jag vill ha en större blogg borde jag kanske använda mitt riktiga namn. eller ett smeknamn eller nått. fast då försvinner ju min anonymitet!
det e ta mig fan problem överallt!!!!
o jävlar, nu vart det ett långt inlägg. måste lära mig att inte snacka så mycket. det är också en konstig sak. i skolan är jag förhållandevis tyst. inte tyst kanske, men jag gapar samtidigt inte. jag säger inte saker bara för att säga något och göra mig hörd.
MEN, här i bloggen tycks inga stopp förekomma. här mal jag på mestadels för mig själv, eftersom ingen annan läser bloggen typ. men ändå, irriterande! jag kanske är en irriterande person i grund och botten?
vad vet jag? vad vet du? svara på det nu!
gossip girl

fly me to the moon

nu sitter jag här igen. inte har jag gjort något vettigt sen vi hördes sist, men jag tänkte kika in igen. kvällen till ära tillbringas i sängen faktiskt. ensam kanske ska tillgäggas. vi vill ju inte ha några missförstånd, inte sant?
nåväl, i sängen. ja, där befinner jag mig. jag har just klämt i mig två portioner ben & jerrys "strawberry cheesecake" och "bohemian rasberry" MUMS! till dessert avslutade jag med gamla hederliga bassets vingummi. grisfett och olja here i come!
dagens inspiration är kossan. och växten. varför?
för de tillsammans bildar mjölkochsocker. eller http://mjolkmedsocker.blogg.se om ni fattar.
kossa + växter = mjölk + socker
nu är klockan 21.45. inte midnatt än,men jag önskar att det vore så. FÖR DÅ, då skulle jag ringa min kära vän och be henne meddela mig att... klockan är midnatt
nu är det tyst. tyst som döden. tyst som lugnet, fast vänta. det kanske är samma sak? lugn=tystnad? är det lugnt så är det ju vanligtvis tyst, och är det tyst är det vanligtvis lugnt. eller hur?
nej nu får jag allt tysta ned mig själv. jag behöver sova.och drömma.  heta drömmar om mcdreamy eller någon annan goding hade ju inte suttit fel.
men, vad vet jag?
endast tiden lär utvisa...

charlie

they don't really care about us

hej alla!
jag har, som så många andra, drabbats av bloggtorka. detta är nog min första någonsin eftersom jag är en väldigt flitig bloggare som vanligtvis bloggar MINST 3-4 ggr/dag. som ni förstår har jag därför lite svårt att skriva något som möjligtvis skulle intressera er kräsna läsare nu...
nej, nu vart jag elak. jag gillar er egentligen. typ.
bla bla bla
idag har skolan varit riktig rolig. matten är fort åt fanders men vem bryr sig? nu är det helg! FESTA FESTA FESTA!
hjälp, nu skrämmer jag mig själv. tillbaka till ämnet...
skolan, just det. jo,den var trevlig idag. folk pratade med mig, gav mig till och med massage! franskan var nog det roligaste. honung och jag börjar få en riktigt kärleksfull relation till varandra nu, vi har äntligen börjat slåss!
annars har det varit ganska lugnt för övrigt. träningen igår var helt meningslös, jag förstår inte varför de låter S**** ha hand om s&s på onsdagar? helt galet och oförståligt...
nu sitter jag här, med min silvriga macka och pratar med omvärlden via er. jag lyssnar samtidigt på en gammal goding från det forna 200*-talet ; "Hey there delilah". det låter fortfarande som fågelkvittter i mina öron. men det är klart, jag är tondöv och hör knappt vad någon säger. jag gillar också gnälliga människor som sjunger om tjejer med himmelska namn. jag vet inte vad ni säger, men jag gillar't!
imorgon är det ju fredag. ska ni göra något roligt?
själv ska jag plugga. yes, jag ska resa tre, möjligen två år tillbaka i tiden och sätta mig vid skrivbordet. jag ska inte lämna det förrän jag är klar.
vem försöker jag lura? jaja, försöka går ju eller hur?
nej, nu ska jag baske mig inte sitta här längre i alla fall. min tidsresa han nog redan börjat förresten, back street boys gamla dänga "the call" klingar nu ljuvt i rummet mitt.
läsare, ni får ha det bra! kom ihåg; lär er vett och etikett, annars blir det inte lätt att få till det rätt! - ta mig på orden.
"...gotta go"

XoXo

your beloved...

gossipgirl

you would not belive your eyes

hej alla!
seriöst, vad har jag för problem? det har ännu en gång gått en hel vecka sen sista inlägget! jag måste skärpa mig vad gäller detta. jag vill ju trots allt bli den nya blondinbella, kissie, missie och gud vet vad dem alla heter nu för tiden...
idag är den den 13:e januari. inte fredagen den 13:e dock. tack o lov!
igår dock, var det dags igen. för skola. WOHO! eftersom vi på *** har så oerhört snälla och generösa lärare belastades vi inte enbart med en läxa, utan tre! how great isn't that?
läsare idag är jag glad. det är nog den enda känslan för idag. gladhet. eller egentligen inte. jag har läxor upp till öronen och ändå insisterar jag på att sitta här, och fjäska för er av alla! men men, vad gör inte en barmhärtig samarit för sitt levebröd? det stämmer, ni bringar kosing in på mitt konto. det kan man inte tro när man ser er, men ändå. jag bockar och bugar för er fantastiska insats!
jag kan även glädja er med att jag ej längre har någon fling. inte en enda. jag ingår från o med nu i samtliga ting i den kända slogan "snygg, sexigt rik och singel".   flatås, jag lovar; du hittar någon snart som faktiskt kan mäta sig med din fulhet. var bara tålmodig kära du...

nu sitter jag här, i sängen med min nya macka. den är silvrig och glänsande. precis som jag!
om en stund ska jag slänga på mig de specialbeställda träningkläderna som skriker efter reebook och bege mig till gymnasiet. ja, jag ska till gymnasiet. där ska jag svettas och skaka på rumpan. yummy...
imorgon är det återigen dags att bege sig till skolan. undrar vad jag ska ha på mig? jag tänker storslaget, snyggt och vulgärt. lite e.ny kanske?

nu har tiden runnit ut. det är inte bara du som får göra slut

xoxo

gossip girl

on and on

hej alla!
julen kom, julen försvann. vintern kom, vintern stannade. nyår kom, nyår försvann. 2010 kom, 2010 stannade.
det var väl en ganska bra, kortfattad sammanfattning av den här julhögtiden inte sant?
som ni märker har jag inte bloggat på 1 vecka och 6 dagar, detta beror på den enkla anledningen; jag har inte varit hemma. jag har därför inte haft tillgång till dator eller internet, skönt! jag älskar att resa bort. bort från dator, tv , kompisar. oj, sa hon verkligen kompisar? ja, det gjorde hon. det står hon för också! även om jag älskar mina kompisar finns det inget skönare än att komma bort från dem. man klarar inte av att träffa alla hela tiden. jag behöver en paus...
eftersom ni vet att jag inte skriver som jag gjort tidigare kommer jag ta upp mer personliga känslor. det som tynger ner mig. idag är det en negativ känsla. eller känslor
- sorg
- ensamhet
- oälskad (ta mig på orden)


allt är som vanligt. egentligen. men ändå inte. varför? varför bara jag, inte nån annan? jag vet att några som läser detta tycker jag är fjantig, men de kan omöjligtvis förstå min situation, lika väl som jag inte alla gånger kan förstå deras situationer. därför, känner jag mig ensam, eftersom ingen annan som jag känner, vet hur det känns! alla i min närhet har kommit i mål. sist kommer jag. den oälskade....

xoxo

RSS 2.0