heath ledger

hej alla.

Idag är det inte vilken vanlig torsdag som helst. det är faktiskt en årsdag idag. heath ledger dog för exakt ett år sen.
jag struntar fullkomligt i hur töntig och tjatig alla mina närmsta kompisar tycker att jag är angående det här, men (som vanligt) bryr jag mig inte!

Heath Ledger var, och kommer alltid vara en av mina absoluta favoritskådespelare genom tiderna! Hans charm, accent,utseende (raawr)ets. perfekt var han! 
Därför var det extra jobbigt, när jag för ett år sedan fick reda på att han begått självmord. Varför? varför just han?!

Jag har fortfarande inget bra svar på den frågan. Har ni?

Så, idag tillägnar jag mitt inlägg till min absoluta favorit






HEATH LEDGER
1979-04-04 - 2008-01-22

R.I.P

Gg

long time ago

hej alla underbara läsare!

förlåt förlåt förlåt. jag är en hemsk bloggare! jag vet inte var tiden tar vägen. det har bara inte funnits tid för att blogga. jag har ett händelserikt liv, och det kan jag bara inte kan rå för!


Idag blir det inget långt inlägg, bara en liten liten observation. Men jag lovar, en vacker dag ska jag ge er ett större inlägg.


Observationer
Eftersom skolan precis startat så har jag inte träffat mina kära skolkamrater på väldigt länge. Alltså inget skvaller som för er är värt att veta. Dock har jag en liten upplysning till er.

En fågel (vid namn I-M) viskade i mitt öra att hon hade ont  magen. Aj då sa jag, och frågade henne därefter vad hon trodde det berodde på.

Svar på den frågan fick jag aldrig, men däremot var hon vänlig nog att upplysa mig om att en viss L.R misann tre gånger om dagen (minst) går på toaletten. Jag kunde direkt misstänka att avundsjuka låg bakom detta uttalande, men vad vet jag...

Så till alla er som inte vill ha ont i magen-gå på toaletten!

Jag älskar er,fast inte lika mycket som ni älskar mig!
Gossip Girl

RSS 2.0