midsommar

hej alla!

Lika snabbt som den kom, försvann den igen. Jag pratar såklart om Midsommar! Hur firade ni denna högtid?
Själv spenderade jag min tid nere i en av Sveriges trevligaste sommarstäder. Nej, inte Visby! Gissa igen..

Iaf, väl framme serverades inte bara sillunch utan även köttbullar med färskpotatis! Finns det något bättre än det under sommaren? Knappast.

En mycket välbelåten jag begav mig sedan ner till den sk Hembyggdsgården för att fortsätta firandet där. Dock kom vi lite försent, eller rättare sagt : vi anlände nästan när hela kalaset var över. Men skam den som ger sig, vi hade trevligt ändå. Vi fick se några minuter av dansade kring den björkförsedda stången innan vi begav oss hem igen och vad kunde vara bättre än färska kanelbullar med svart vinbärssaft till efterrätt? Det blir många timmar framöver på gymmet för min del kan jag säga...

Kvällen tillbringades på samma idylliska plats som tidigare och det bjöds på grillade oxfilé med potatissallad. Mums!

Nu sitter jag, Sveriges vackraste,   och undrar vad för spännande äventyr jag ska ge mig ut på. Kanske blir det än tur ut till Marstrand? Eller en tur till stallet? Hmm, det här kan ta tid!  "Take your time, this is a very important  decision" (Ross i Vänner) 

Observationer
En viss C betedde sig en smula konstigt när hon på Is tomt sprang omking, troligtvis letande efter något!? Hade det inte varit för de exklusiva sandalerna (Jimmy Choo, hallå?) och den underbara tunikan  (Lanvin!) hade man kunnat ta henne för en av alla de andra fjortisarna som gillar att husrannsaka andras hus och egendomar. 
Hon slutar aldrig att förvåna mig...

Tyvärr är detta allt jag hade på observationer. Det är svårt att hålla koll på alla spännande människor när man själv är en av dem! Jag lever ju faktiskt också ett liv. Ett mycket spännande sådant också, och därför tänker inte jag som en slags dagmamma, hålla koll på alla andra celebritéer när de springer omkring och lever livet! Vill ni se mer observationer, rekommenderar jag er att kommentera efter varje inläg och ge mig tips! 

På tal om tips, jag funderar på att vara extra snäll denna sommaren. Mot er alltså om ni inte förstod det. Jag tänkte att om ni har frågor, tankar och funderingar så kan ni bara skriva de i kommentarfältet så tar jag en dag till att besvara dessa frågor. Frågorna kan handla om allt mellan himmel och jord; kläder, skor, pojkar, flickor, fester osv. Låt inget stoppa er i er fantasi!

Glad sommar!
Gossip Girl





lanvin-1.jpg


ohoj!

hej alla!

Carpe Diem ! Jag älskar det uttrycket (fånga livet) och jag tycker fler bör använda det! 

Iaf, fånga dagen är vad jag har gjort idag. Tidigt denna morgon steg jag upp ur min underbara säng för att ta bussen upp till...hm ska jag verkligen avslöja vart nånstans? Det får heta "landet" tills vidare.  Väl framme vid "landet" blev det en lång och i vissa lägen smärtsam väg via båt påväg ut mot pate noster. Jag och några andra skulle som ni säkert gissade...titta på Volvo Ocean Race! Fräckt va?

 Jag förstår att ni är avundsjuka på mig; sitta i en liten båt med på tok för stora vågor för att dess storlek och för att sedan titta på 7-8 enorma båtar som seglar förbi dig inom loppet av 3 minuter!  Dock var det inte riktigt så illa som jag beskrev nu, jag gillar ju att överdriva lite ibland (hehe). Lite var ordet...

Som svensk måste man ju heja på Team Ericsson! Eftersom jag otroligt insatt i kappsegling och segling över huvud taget  så måste jag säga att de  båda båtarna såg ovanligt fräscha ut. Kanske för att detta var den näst näst sista etappen innan det äntligen är över? Men, vad vet jag? Ingenting!

Jag vet däremot att Ericsson 4? leder hela kalaset och jag hoppas innerligt att de klarar att hålla de andra på avstånd för vore det inte extremt roligt om Sverige för en gångs skull vann?

På tal om segling, jag har aldrig i hela mitt lååååånga liva sett så många snygga sexiga och välklädda killar som idag! Det kryllades av dem, både ute till havs (de kom farande i sina splitters nya Nimbus och såg ut som om de på något sätt ägde havet) men även på torra land. Majoriteten av dem bar snygga seglarshorts/långbyxor med tillhörande tröja eller jacka. Till detta fanns två vältränade och solbrända ben och prydligt bakslickat hår. 

Vad säger ni tjejer, något för er? 

Observationer
En viss N sågs verkligen fånga livet då vi alla gick ut nian på Hovåsskolan. Om man kan få tre killar, varför nöja sig med en? Det är det enda jag säger om denna händelse som ägde rum samma dag som avslutningen. Ni får själva lista ut resten.

Två kusiner sågs svettas ordentligt under ett hårt träningspass på ett viss gymnasium. Det ryktas om att ena var en viss rödhårig donna vid namn C men den andra skönheten förblir ännu okänd. 

En viss R och en annan viss I såg en smula förvirrade ut när de på en regnig mopedfärd upptäckt att de hamnat i billdal, istället för årekärr. åh puttenutt, stackare...

So long bitches! 

xoxo Gossip Girl




Volvo Ocean Race

sommar

hej alla!


sommarlovet är äntligen här och idag är det första dagen på lovet! underbart hade jag sagt om det inte vore för att jag  gick ut nian igår. med det menar jag att min klass splittrades och många av mina kära (nja, lite iaf) klasskompisar kommer jag högst troligt aldrig se igen!           *buhu*  stackars liten...



På mitt schema idag står följande:

- sova
- äta
- sova lite till
- slappa
- läggdags

Det är oerhört krävande att vara Hovås mest eftertraktade tonåring! Därför krävs det dagar som bara är till för slappning. som  idag till exempel. 

Läsare, jag tänkte ta en liten snabbis om hur Hovåsskolans fantastiskt (not) avslutning gick till:
Det hela började kl. 10.00 inne i respektive klassrum. I vårt fall visades ett bildspel med mer eller mindre ocharmiga bilder på min stackars klass genom dessa 3 år. Mycket trevligt och vi fick oss ett och annat gott skratt...

Sedan, fika. Kära S.H hade dagen till ära...bakat! En slags blandning av kladdkaka med marängswiss? (Min staving är underbar men vem bryr sig, nu när vi slutat?) blev det och för ovanlighetens skull smakade den helt ok. Faktiskt.       Det är lugnt, vi tror dig!

Sedan vidare till gymnastiksalen. Egentligen brukar vi fira på skolgården men eftersom vi bor i Göteborg (Sveriges motsvarighet till Forks) höll inte värdet riktigt för ett utomhusfirande. Lika trevligt var det inomhus dock, det bjöds på slönsång från Hovåsskolans (mkt seriösa) kör och ett en smula orginellt tal av rektorn. I år handlade det om fåglar, och inte vilka som helst- hönor och örnar! Kan ni tänka er? Är ni lite kluriga kan ni nog lista ut vad för slags jämförelse hon gjorde med dessa...

Iaf, tillbaka till klassrummet igen. Där skedde allt ganska snabbt, betyg delades ut och vi tog ett sista farväl av våra lärare. 

Snipp snapp snut,  där var 93:ornas tid på Hovåsskolan slut! 
 
xoxo
Gossip Girl




bättre sent än aldrig?

hej alla!

gud, vad har jag gjort mot min stackars blogg? den är till för att skrivas på och nu sitter jag här, 3 månader senare sen sista inlägget och undrar ; vart tog tiden vägen? 

Jag lovar, från och med ska det bli ändring. Jag ska försöka blogga så mycket som möjligt nu under det kommande sommarlovet  (thank god!) men som ni vet är jag Hovås mest upptagna partypingla och tiden räcker inte alltid till för dagligt  bloggande. förstår? bra! 
dessutom kommer bloggen se lite mer annorlunda ut framöver, inte så invecklade inlägg och de kommer inte alltid vara så långa för som sagt, tid är pengar. pengar är vad? just det. kläder, och tro mig kära läsare, de växer inte på träd. (inte de bästa iaf och vem nöjer sig med de halvdana? inte jag iaf...)
 
När vi ändå var inne på ämnet sommar. Finns det någon bättre tid på året än denna? 
Det kryllar av studentmottagningar hit och dit vilket innebär nya ragg varje gång, och alla vår/sommarkollektioner har landat i butikerna - ain't that good or what? Jag skulle säga att jag tillhör eliten vad gäller smak, stil och shopping. Därför tycker jag at det borde vara lätt för er läsare att lista ut vem jag är då jag alltid bär de allra senaste från t.ex. chanel, missoni och balenciaga-mina allra favoritmärken. Men, alla kan inte vara lika skarpsynta som jag, så no harm done my dear friends! 

Läsare, det är dags att återgå till min nyinköpta skokartong och nej det är inte ett par skor! men först, en liten liten uppdatering om våra efterlängtade objekt som jag gillar att kalla dem. enjoy! 

Observationer
Nyss fylld 16  hela år, firade en viss C födelsedagsmiddag med sina nära och kära. Hon sågs bära en underbar tunika från ett exklusivt märke enbart tillgängligt i de allra exklusivatse affärerna. Imponerad? I don't think so...
På tal om födelsedagar, en viss E fyllde också 16 år. I torsdags närmare bestämt och vi lär se mer av henne inom kort då hon lär ge sig ut på fotvandringar med sin nya leksak. Ni får själva räkna ut vad det är jag snackar om. Jesus, ska jag behöva förklara allt för er?
Ännu en gång, på tal om födelsedagar, en underbar liten I fyller också 16 stora år, fast inte idag. Imorgon däremot, och därför vill jag att ni alla som ser detta genast kastar er efter telefonen för att gratulera detta charmtroll! Jag har redan gjort det, men hon har ingen aning om vad som väntar henne.... 

Hovåsskolans snyggaste kille, M.ID iklädd fotbollsutrustning (yummie) försvarade klass Ds titel i Hovåsskolans mästerskap i fotboll genom att rädda bollar högt som lågt. Jag kan nog garanatera att på planen fanns inte många oberörda tjejhjärtan som inte smälte av förtjusning! 

Läsare, jag har den glada nyheten att informera er om att jag nu ej längre har en "crush" (gud, så februari!) på en viss S. Jag förstår inte vad som händer med min kropp längre, för en kille som honom skulle jag aldrig vilja ha! Speciellt inte nu när han dessutom förvandlats till Hovås motsvarighet av Pj !! Tjejer se upp bara, säger jag!

Detta var allt för idag, skolådan ropar!!

Ni vet att ni älskar mig
Gossip girl






P.s. postar lite inspiration av vad modevärldens frälsare kommer att erbjuda denna vår/sommar

RSS 2.0